Az egyiknek sikerül, a másiknak nem avagy a Fradi megkapta a licencet, az Újpest nem

Tíz csapat megkapta a rajtengedélyt az első osztályba, köztük a Ferencváros is, ha feljut az nbII, keleti csoportjából.

A Magyar Labdarúgó Szövetség csütörtöki elnökségi ülésén meghozta az első fokú ítéletét a 2009/2010-es szezonra a licenckérelmekkel kapcsolatban. Húsz csapat közül tízen megkapták, míg a másik tíz gárdának április 30-ig be kell nyújtani a hiánypótlását.

Nemzetközi (UEFA) licences klubok: DVSC-TEVA, Fehérvár FC, Győri ETO FC, Budapest Honvéd, Gabona Trans Kaposvári Rákóczi, MTK Budapest, ZTE.

Nemzeti (NB I) licences klubok: FTC, Paksi FC, Pécsi MFC.

Kisebb-nagyobb hiányosságok miatt a testület további dokumentumokat, illetve információkat kért be az alábbi kluboktól: BFC Siófok, DVTK, Gyirmót FC, Kecskeméti TE-Ereco, Nyíregyházi Spartacus, REAC, Szombathelyi Haladás, Lombard Pápa, Újpest FC, Vasas.

A testület tájékoztatása szerint a részletes határozatokat és indoklásokat jövő hét péntekig kapják meg írásban az érintettek, hiánypótlásra április 30-ig lesz lehetőségük.

Az egyiknek sikerül, a másiknak nem avagy a Fradi megkapta a licencet, az Újpest nem” bejegyzéshez ozzászólás

 1. Bennem nincs és igazából soha sem volt bosszúvágy. De folytonos igazságérzet az van.
  És az igenis kiköveteli azt, hogy mindenkit egyenlő mércével mérjenek. Ezért ha a Vasasnak nem fog összejönni a befektető, akkor bizony irány az alacsonyabb osztály. Legyen bármilyen ráhatással is a dolgokra a Mészöly apuka.

  Kedvelés

 2. sportmenu!

  Szerintem a piszkos ügyek napvilágra jövetelére még várni kell, azt majd egy új irányítású mlsz /szándékos a kisbetűm/ nyilvánosságra hozza, ha megtisztulást akar!

  Kedvelés

 3. franto,
  Én azt a pillanatot várom, amikor Kiss Zsolt, a Bp. Honvéd egykori kisebbségi tulajdonosa el kezd beszélni. Jó lenne, ha őszintén, egyenesen beszélni a dolgokról. Csak ekkor lehet, újra hiteles a magyar foci. Ezért is szimpatikus számomra a REAC csapata. Vannak nekem is angyalföldi barátaim. Nem ők a hibásak, hogy ez a helyzet alakult ki, hanem a vezetők, akik ezt megmerték csinálni, illetve azok, akik ebbe belementek.

  Kedvelés

 4. én nagíon remélem, hogy a vasas is megkapja valahogy, aztán addíg tartson ki amíg egyszer legalább jól elverjük!
  bevallom, von bennem egy kis bosszúvágy, egy kis kárörvendés ás lehet, hogí mosolyognék egyet ha megszűnnének szezon közben! De egyetlen dolog miatt sajnálnám: nekik is vannak fanatikusaik, ha nem is sokan, és bizony én sajnálnám őket, ha nem lenne kiért szurkolniuk, vagy egy amatőr vasast kellene látniuk a blasz-ban, (mégha ezt ők nem is így gondolták). bár zért kíváncsi lennék, hogy akkor mészöly milyen dresszet osztana a vacsoracsatában…

  Kedvelés

 5. Egy-két kérdést felmerült bennem.
  1) Mi a különbség a nemzetközi és a nemzeti licenc között?
  2) Mi azt hogy kisebb-nagyobb hiányosságok vannak?
  Azért az MLSZ kétségek között tudja hozni az embert. Egyébként meg sem lepődnék, ha nem ez lenne. Egyenes út? Á, az olyan nincs is.

  Kedvelés

 6. Amikor a Ferencváros nem kapott rajtengedélyt, akkor annak elsősorban az összeesküvés volt az oka! Azóta minden csapat kapott engedélyt, még a Sopron is, aki bajnokság közben szűnt meg! Most sem lesz ez máshogy, mindenki szépen megkapja az engedélyt, max azok a csapatok nem, akik amúgy is kiesnének! A Vasasra azért kiváncsi lennék, hogy oldja meg a kérdést, de nincsenek kétségeim, így vagy úgy biztos megoldja!

  Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s