SOSZ: Nagy Timea pályázik az elnöki tisztségre

A Sportegyesületek Országos Szövetségének pénteki tisztújító közgyűlésén. Nagy Timea, kétszeres olimpiai bajnok párbajtőrvívó, a MOB tagja pályázik az elnöki tisztségre.

A bajnoknő a távirati irodának elmondta, bár nincs sportvezetői múltja, ily módon is szeretne tenni valamit a magyar sportért, igyekezve minél több klubot megmenteni a gazdasági válságtól.
“A legfontosabb, hogy az egyesületek érdekeit képviseljem minden lehetséges fórumon ” – mondta az MTI-nek a vb-aranyérmes Nagy Tímea.
” A sportolói múltam tapasztalatait és az évek során kialakult kapcsolatrendszeremet felhasználva szeretnék dolgozni annak érdekében, hogy minél több egyesületet mentsünk meg a gazdasági válság hatásaitól. Ha ez sikerül, akkor egyúttal a sportolókért is teszünk valamit.”
Nagy Tímea arról is megjegyezte, hogy már javában folyik a kampánymunka, kiküldte bemutatkozó levelét az egyesületekhez, többnek a vezetőjével beszélt is, hogy ismertesse velük, mit és hogyan szeretne megvalósítani.
A jelenlegi elnök, Mesterházy Attila, a korábbi Gyermek és Ifjúsági Sportminisztérium politikai államtitkára, aki az MSZP alelnöke és parlamenti frakcióvezetője 2005-ben került a SOSZ élére.

forrás: mob.hu

SOSZ: Nagy Timea pályázik az elnöki tisztségre” bejegyzéshez egy hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s