Tárgyalás alatt van a Klicsko-Csagajev meccs megrendezése

Könnyen elképzelhető, hogy létrejön a bunyó, erről számol be a monokli.com.

Az Universum Box-Promotion első embere, Klaus-Peter Kohl elmondta, hogy tárgyalásban állnak a június 20-i Vlagyimir Klicsko – Ruszlan Csagajev mérkőzésről, ám egyelőre megvárják, mit dönt a WBA szövetség a múlt szombaton elmaradt Valujev-Csagajev mérkőzésről.

„Vizsgáljuk a helyzetet és a lehetőségeket” – beszélt Kohl. „A mérkőzés megrendezésre mindenesetre egy nagyon érdekes ötlet.”

Csagajev, aki az elmarad meccs után továbbra is edzésben van, a következőket mondta: „Készen állok arra, hogy harcoljak. Életem legjobb felkészülése mögött állok, kár lenne, ha a befektetett munka kárba veszne. Magabiztos vagyok, és bárkivel szívesen kiállok. A promóterem is értem dolgozik. Én bízom benne.”

Mint ismert, David Haye (22-1) a felkészülés során hátsérülést szenvedett, így nem tud bokszolni június 20-án, Gelsenkirchenben, csak egy hónappal később. Klicskóék viszont még nem döntöttek, hogy megtartják-e a gálát, ahol a világbajnok ukrán egy másik kihívó (Csagajev) ellen bokszolna, vagy megvárják a nagyszájú, de keményöklű brit felépülését.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s