Erdei ellenfele félelmetesen formában van

A 30 esztendős Brahmer – akárcsak a Boksz Világszervezet, a WBO félnehézsúlyú magyar világbajnoka – az Universum versenyzője, s az egyik legnagyobb bokszcsillagnak számít.

A Bild am Sonntag című vasárnapi lap tudósítása szerint a német Jürgen Brahmer előző este egy igazi “szuperexpressz” tempójában az első menet első felében ütötte ki olasz ellenfelét, megvédve Európa-bajnoki címét.

A rendkívüli ütőerővel rendelkező és Erdeihez hasonlóan villámgyors bokszolónak mindössze 85 másodpercre volt szüksége ahhoz, hogy olasz ellenfelét, a 33 éves Antonio Brancaliont egy “gyilkos” ütés után leléptessék. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy az olasz már a 15. másodpercben a padlóra került, s azt követően nem is tért igazán magához.

A 30 esztendős Brahmer – akárcsak a Boksz Világszervezet, a WBO félnehézsúlyú magyar világbajnoka – az Universum versenyzője, s az egyik legnagyobb bokszcsillagnak számít. Eddigi mérlege 35 mérkőzésből 33 győzelem, ebből 27-et kiütéssel szerzett. Egyik vereségét a Boksz Világszövetség, a WBA argentin világbajnokától, Hugo Hernan Garaytól tavaly novemberben szoros küzdelemben szenvedte el, amikor hiába próbálta elhódítani a szervezet vb-övét. Erdei ugyanakkor az argentint eddig már kétszer, 2004-ben és 2005-ben is – igaz, szoros pontozással, de – legyőzte.

A Bild am Sonntag információi szerint Bra:hmer szeptember 26-án bokszol a 35 éves Erdeivel a WBO világbajnoki címéért. Az újság szerint a Németországban rendkívül népszerű “Madárra” nagyon nehéz mérkőzés vár. Bár a lap azt is hozzátette: Erdei teljesen más kaliberű ellenfél lesz, mint amilyen Bra:hmerrel szemben az olasz volt, akinek csak “a nadrágja volt arany színű”.

Jürgen Brahmer előzőleg meglehetősen magabiztosan, sőt szakírók szerint fölényesen nyilatkozott, azt hangoztatva egyebek között, hogy a “gyenge” Erdei nem érdemelte meg a WBO világbajnoki címét.

Forrás: telesport.hu/mti

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s