Talma csütörtök, Németh Catalunya

Catalunyában is Németh Balázs fog ülni a Balatonring piros-fehért-zöld motorján, Talmácsi jövőjével kapcsolatban pedig ezen a héten csütörtökön tudhatunk majd meg bővebb információkat.

Minap, (konkrétan vasárnap) az echoTV ún. Olimpiász nevezetű adásában, Talmácsi Gábor és Stefano Favaro elmondta, hogy e hét csütörtökön fogják bejelenteni, hogy hogyan tovább. Gábor menedzsere elmondta, hogy a tárgyalások úgymond 50%-os szinten tartanak, ami azt jelenti, hogy ők a saját részükről mindent megtettek, már csak a másik félen múlik minden. Az elsőszámú „célpont” továbbra is a MotoGP 250-es géposztálya, azonban lehetőségek között szerepel a Superbike és egy esetleges királykategóriás szereplés is, természetesen a MotoGP-ben. Stefano Favaro elmondta, hogy semmiféleképpen sem visszalépésről beszélhetünk majd, egy esetleges megállapodás esetén, mert ha az lett volna a cél, hogy Gábor csak „elmotorozgasson”, akkor már rég találtak volna csapatot.

(Németh Balázs ott lesz Catalunyaban is)

A héten tehát csütörtökön lesz bejelentés, amely során mindenki megtudhatja majd, hogy hogyan is alakul Talmácsi Gábor jövője…hol fog, illetve fog-e egyáltalán (remélhetőleg az utóbbi verziót nem kell számításba vennünk)idén versenyezni.
A másik: Akárcsak Mugelloban, úgy a hétvégi barcelonai futamon is Német Balázs fog indulni a Balatonring Racing Team színeiben, ami feltehetőleg egyben azt is jelenti, hogy minimum és végéig fogjuk látni a fiatal magyar motorost a MotoGP 250-es géposztályának a mezőnyében, ami egy igen örvendetes dolog. Ahogyan azt már korábban írtuk, Balázs számára, a pálya most is ismeretlen lesz, mivel korábban még soha nem versenyzett ezen a ringen. Mugellohoz képest viszont annyival előrébb van, hogy a motorját, szerelőit, illetve ellenfeleit valamelyest sikerült megismernie, úgyhogy mégiscsak valamivel könnyebb dolga lesz a magyar versenyzőnek. Azt egyelőre még nem tudjuk, hogy a barcelonai futamot követő hétfőn, Németh Balázs is marad-e majd tesztelni a mezőny többi tagjával a catalunyai ringen, az mindenesetre biztos, hogy jót tenne neki ha egy napon keresztül róhatná a köröket és tovább szokhatná a 250-es motort.

Az echoTV-n a Talmácsival és Stefano Favaroval készített riport egyébként a következő linken tekinthető meg/tölthető le.

forrás: motogphirek.hu

Talma csütörtök, Németh Catalunya” bejegyzéshez egy hozzászólás

  1. Balázynak hatalmas lehetőség esett az ölébe, remélem sikerül élnie vele és jövőre is megtud maradni a MotoGP-ben.

    Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s