Matthäus visszatér Magyarországra: a Fehérvár edzője lesz!

Lothar_MatthausSzerda kora délután megszületett a megállapodás a fehérvári vezetőség és a német szakember között. A magyar válogatott egykori szövetségi kapitánya 2+1 évre ír alá a klubhoz számol be a klub honlapja.

Miután az egykori világbajnok futballista és magyar szövetségi kapitány jelenleg Ázsiában nyaral, nem volt egyszerű a minden részletre kiterjedő egyeztetés. De, sikerült a feleknek megállapodnia, így a 48 éves szakember igent mondott klubunk ajánlatára.

Lothar Matthäus várhatóan június 19-én érkezik Magyarországra és megkezdi a felkészülést csapatunkkal a 2009-2010-es bajnoki évre.

A hírek szerint Matthäus könnyen elképzelhető, hogy pályaedzőként Bódog Tamás, kapusedzőként Disztl Péter, továbbá egy erőnléti edző segíti a munkáját.

Matthäus visszatér Magyarországra: a Fehérvár edzője lesz!” bejegyzéshez ozzászólás

 1. egyébként vasárnap igyekszem beszélni Pintérrel, már ha jön (mivel kicsiny falumban focizik, vezet le). mindenesetre egy közös barátunkon keresztül biztos, hogy sok mindet megtudok majd, ahogy eddig is.
  és majd megosztom Veled.

  Kedvelés

 2. Balázs
  épp azt akartam írni, hogy mindenben más lesz a következő szezon. Matthausnak szerintem nem a legjobb döntés, viszont annak nagyon örülök, hogy jön. Csertőit nem ismerem, viszont az biztos, hogy a Davison-Matthaus-Pintér trió hozni fogja egyéniségét és lesznek parázs viták, kemény megmondások és kemény beszólások.
  rendesen felkavarják az álló vizet majd, aminek végtelenül örülök.

  Kedvelés

 3. Én örülök neki, végre lesz élet a magyar fociban. Minimum négy “örült” szakember lesz a Soproni Ligában: Csertői Aurél (Haladás), Bobby Davison (FTC), Lothar Matthaus (Fehérvár), és Pintér Attila (Győr). Egy biztos az ősszel lesznek parázs viták, és sok néző.

  Kedvelés

 4. hát nagyot néztem! a fehérvárnak mindenképpen jó, de Matthausnak, hát nem tudom… valahogy minth nem a legjobban építené fel az edzői karrierjét. mindenesetre kíváncsi vagyok, hogy milyen eredménye lesz ennek a “házasságnak”!

  Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s