A Scot Racing két versenyzővel folytatja

Talmácsi Gábor a tegnapi nap folyamán csatlakozott a legnagyobbakhoz, ahol a Scot Racing Teamnél Yuki Takahashi csapattársa lett. Az alakulat célja, hogy megtartsa mindkét motorversenyzőjét két tartalékgép segítségével.

A tegnapi napig Yuki Takahashi alkotta a privát Hondával induló Scot Racing csapatot. A japán részére ez idáig két motor állt a rendelkezésére, viszont Talmácsi Gábor érkezésével a magyar kapta Takahashi tartalék motorját. A csapat célja az, hogy az idei szezonban megőrizze mindkét résztvevőjét, plusz a problémák elkerülése végett további két tartalékmotorra próbálnak szert tenni. Nagyon nagy szüksége lenne arra a fejenkénti plusz egy gépezetre, hiszen a nagykategóriás körülmények teljesen másak, mint a kisebb géposztályokban.

Talma nem helyettesítésként érkezett a csapathoz, hanem mint új versenyző. Azok a felvetések, miszerint ennek következtében Takahashinak távoznia kéne, a csapat vezetője Cirano Mularoni cáfolta a híreket. „A célunk az, hogy két versenyzővel folytassuk a szezon hátralévő részét. Ehhez szükségünk lesz további két tartalékmotorra, amiket nem lesz egyszerű elérni így jóval a szezon elindulása után. Reméljük, hogy sikerül megvalósítani a tervünket és két motorversenyzővel állhatunk rajthoz a további versenyeken.” – mondta az olasz vezető.

Egy nem hivatalos szombati sajtótájékoztatón elvileg Talmácsi Gáborral szerződést kötöttek a 2010-es és 2011-es szezonra is, amelyet Stefano Favaro Gábor menedzsere kezdeményezett. Mint ismeretes Talma Le Mans óta két versenyt kihagyni kényszerült és otthagyta régi csapatát a 250-es géposztályban.

forrás: motogphirek.hu

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s