Talmácsi már Assenre készül

Talmácsi Gábor a fárasztó versenyhétvége után ma tovább ismerkedhetett az új kerekűjével. Talma már a nap elején megmutatta, hogy fejlődőképes versenyző, hiszen gyorsan túlszárnyalta eddigi teljesítményét.

A barcelonai forróságban ma is felbőgtek a motorok, mivel több csapat is tesztelt a Ciruit de Catalunya-án. Rengeteg beállítást kipróbált a csapat, Gábor folyamatosan rótta a köröket. Az edzés második felében már csak néhány tized választotta el Talmácsit és a 2006-os világbajnok Nicky Haydent.

Talmácsi Gábor végül ötvenhárom kört teljesített a mai tesztelés során, a legjobb ideje 1:45:052 volt. A nap végén a csapat, a mérnökök a motor- és gumiszállító közösen értékelte mai eseményeket, és átbeszélték a jövőbeni változtatásokat. Mindenki nagyon dicsérte Gábor munkáját, hiszen még egyetlen versenyző sem tudott ilyen hamar barátságot kötni egy Motogp motorral. Talma és a csapat is bizakodva tekint az asseni folytatás elé.

Talmácsi Gábor:

„Nagyon boldog vagyok, hiszen tovább fejlődtünk a mai teszten, és ez most a legfontosabb. Ma már a beállításokat próbáltuk rám hangolni és nem a próbálgatásé volt a főszerep. Jól haladunk, kitaláltunk néhány változtatást, melyekkel tovább gyorsultam, egyre jobban érzem a motort. A nap végi megbeszélésen a technikai stábbal megvitattuk, hogy milyen változtatásokra lesz szükség az asseni versenyre. Nagyon jól esik a mérnökök és a szerelők folyamatos dicsérete, ez is motivál abban, hogy minél hamarabb utolérjem a mezőnyt.”

forrás: motogphirek.hu/Faster Management

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s