Klitschko vs Chagaev sajtótájékoztató

W_Klitcsko_CsagaevMegtartották a hétvégi Wladimir Klitschko vs. Ruslan Chagaev összecsapás sajtótájékoztatóját, ahol sok lényeges, új gondolat nem hangzott el a felektől.

Wladimir Klitschko:

“Szomorú, hogy David kiesett. Nekem azonban a jövőmmel kell foglalkozni, és a Ruslan elleni mérkőzéssel. WBA bajnok, tapasztalt, és nagyon kemény ellenfél. A felkészülésem alatt át kellett állnom normál alapállású riválisokról fordított alapállásúakra.”.

Ruslan Chagaev:

“A Valuev elleni meccsemet lemondták. Most pedig Klitschko ellen bunyózhatok, 60.000 néző előtt. Előre örülök a nagyszámú közönségnek és annak a három világbajnoki övnek is, amit el fogok venni Wladimirtől. Nem félek tőle. Én is világbajnok vagyok, nem csak ő. Mindig mondtam, hogy akárki ellen odaállok. A méretkülönbség nem zavar egyáltalán, sőt, inkább Wladimirt kell, hogy frusztrálja, hiszen én Valuevet is megvertem.”.

Michael Timm, Chagaev trénere: “50-50 százalékra adom az esélyeket. Ruslan WBA bajnok, Wladimirnek pedig több öve is van. Boldog vagyok, hogy összejött Ruslannak ez a lehetőség. A finnországi komédia után megkapta az esélyt, ami járt neki, és amit ő ki is használ. Még mindig edzésben vagyunk. Wladimir jól mozog el, és nagyon jó balegyeneseket tud ütni. De Ruslan erős fickó, az ütést is bírja, és vissza is támad. Boldog vagyok, mert egy jó meccsel szolgáljuk ki a rajongókat.”. A találkozóval kapcsolatos hír még, hogy Klaus-Peter Kohl kérvényezte a WBA-nál, hogy a szervezet ismerje el a találkozót, mint címegyesítést. Válasz szerdára várható.

forrás: profiboksz.hu
fotó: bild.de

Klitschko vs Chagaev sajtótájékoztató” bejegyzéshez egy hozzászólás

  1. attól szép a prfi box, hogy sosincs előre lefutott meccs. de bevallom nehéz elképzelnem, hogy egy rendesen felkészült Klitschkot bárki is le tudjon győzni…

    Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s