Klicsko-gála: elmaradt Vető Gábor meccse

Kiderült, miért nem bokszolt a fiatal bunyós a gálán.

Korábban úgy volt, hogy a 20 éves várpalotai tehetség, Vető Gábor (6 győzelem – 0 vereség) a szombat esti Klicsko-Csagajev gála felvezető programjában lép ringbe, éspedig a veretlen török Omer Yilmaz (1 győzelem – 0 vereség – 1 döntetlen) ellen.

Aztán a sikeres mérlegelésről még kaptunk információt, ám a meccs eredményéről nem, hiába vadásztuk a Boxrec-et olvasóinkkal közösen.

Vető GáborVégül vasárnap este megérkezett a hivatalos tájékoztatás, miszerint Gábor küzdelme egy tartalékmeccs (swing bout) volt, ami akkor került volna programba, ha a rendezvény egyik mérkőzése gyors kiütéssel fejeződik be, és szükség van az így jelentkező holtidő kitöltésére. De mivel nem volt gyorsan befejeződő küzdelem a gála felvezető programjában, Vető Gábor hiába várta beöltözve, hogy ringbe szólítsák, nem kapott lehetőséget a bizonyításra.

„Nagyon csalódott vagyok, mert sokat készültem, nagyon keményen és jó formában vártam ezt a számomra fontos küzdelmet. Az álom, hogy ilyen sok ember előtt bizonyítsak, nem válhatott valóra” – fogalmazott Vető Gábor.

Vető legközelebbi lekötött mérkőzése egy WBC junior könnyűsúlyú eliminátor küzdelem a német-iráni Mohesen Moradian (2 győzelem – 1 vereség) ellen, amelyre július 25-én, Várpalotán kerül sor. Menedzsere viszont most azon dolgozik, hogy az elmaradt Klicsko-gála helyett, még a „Hazatérés” előtt, Gábor még egyszer szorítóba léphessen.

forrás: monokli.com

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s