Liszkai egy évre a Pick-Szeged játékosa lesz

Az MKB Veszprém és a Pick-Szeged megegyezett egymással, a magyar válogatott fiatal kapusa egy évre kölcsönjátékosként szerepelhet a csongrádi klubnál – számol be a klub hivatalos honlapja.

Mint korábban beszámoltunk arról, hogy a klubtól közös megegyezéssel távozott Puljeszevics Nenad a magyar válogatott kapusa, és a helyére új kapust kell igazolnia a szegedi klubnak. Lele Ambrus, a Pick-Szeged vezetője elmondta, hogy nem volt könnyű megtalálni az új kapust.

Lele Ambrus, a Pick Szeged ügyvezetője kommentálta a kölcsönszerződést:

Mivel Fazekas Nándor visszatér Veszprémbe, így az MKB vezetői partnerek voltak abban, hogy segítsenek bennünket, és kölcsönadják Liszkai Szilveszter. Puljezevics Nenad távozása után kapust kerestünk, azonban a piac elég szűknek bizonyult. Képben volt Mikler Roland is, azonban a Dunaferr hálóőre élőszerződéssel rendelkezik, így több tízmillió forintot kértek az újvárosi vezetők Miklerért. Ez azt hiszem a legjobb megoldás, Marjanac és Liszkai remekül kiegészítik majd egymást. Liszkai képességeit azt hiszem nem kell bemutatnom, hiszen a Budapest Bank férfi kézilabdaliga döntőjében megmutatta a tehetségét.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s