A Tv2 bemutatta a galatikus BL csapatát

A Hajdu B.-Méhes duó Magyarországon először együtt, egyszerre közvetít futballmérkőzést. Érdekes vállalkozás, pláne, hogy Hajdu B. István némaságot fogadott. Magyar galaktikusokkal készül a TV2 a Bajnokok Ligája közvetítésekre. Vincze Ottó is a kezdőben kapott helyet. A csatorna szeretné továbbadni a csúcsfoci profizmusát a nézőknek – számol be a stop.hu

Augusztus 18-án 20 óra 20 perckor megmutatja magát a TV2 BL-kezdőcsapata. A csatorna programigazgatója rendkívül büszke arra, hogy az “első magyar országos lefedettségű kereskedelmi csatornaként csúcsfocit adhatnak a nézőknek.” Ahogy Gyöngyössy Bence fogalmazott, “szeretnénk átadni azt a profizmust, amit a BL képvisel.” A csatorna örömtelinek nevezte, hogy felállt az álomcsapat, aminek akkora jelentősége van, “mint amikor megérkezett az új James Bond.”

Percekkel később a Dunapart melletti dokkba hajózott az öt főszereplő: a leendő sportszerkesztőség-vezető, Gundel Takács Gábor, a csatornán eddig leginkább híradózó, Németh Balázs, a BL eddigi magyar hangja, az ország talán legjobb sportriportere, Hajdu B. István, a Szegeden élő és az egyik sporttévénél is dolgozó, Méhes Gábor, valamint a Ferencváros színeiben két Bajnokok Ligája-gólt is szerző Vincze Ottó egy méretes hajón érkezett, kifogástalan eleganciával. A “galaktikusok” utána a sajtó rendelkezésére álltak.

Először a sportszerkesztőség vezetője, Sztancsik Tamás vette a kezébe a mikrofont és személyesen bemutatta a már jól ismert szereplőket. A Real Madrid álomcsapata után ő sem fukarkodott a jelzőkkel: galatikusoknak keresztelte az új BL-csapatot. Kezdésként Németh Balázs elmondta, hogy “száguldó riporter lesz, azaz a rendező városok hangulatát próbálja becsempészni a tévénézők otthonába.” Németh feladata lesz továbbá, hogy sztárinterjúkkal színesítse a közvetítések felvezetését.

Gundel Takács Gábor továbbra sem szakít a köztelevízióval, a BL-produkció kedvéért sem hagyja ott a “főcsatornáját.” Sztancsik után szabadon “Gundi” dolga az lesz, hogy a stúdió-beszélgetésekkel szakértse a mérkőzéseket. Gundel örül a régi-új szerepkörnek: a riporter eddig is hasonló szerepkörben dolgozott a köztévénél. A feladat folytatódik, az interjúalany, a szakértő személye viszont biztosan változik: augusztustól minden BL-kedden Vincze Ottó, az 1995-ös Fradi egyik kulcsembere mondja el a véleményét a meccsekről. Vincze “labdarúgóként átélhette ezt a csodálatos sorozatot és most sem szeretne csalódást okozni.”

“Méhes beszél, én hallgatni fogok!”
Fotó: STOP/Radó Alexandra
Végül a két kommentátor beszélt az új lehetőségről. Hajdu B. István Méhes termetére utalva viccesen azt mondta barátjáról és riportertársáról, Méhes Gáborról, hogy a TV2 kilóra megveszi az embereket. A bejelentés nagy derültséget okozott. Az még inkább, amikor Hajdu B. elmondta, hogy a nemzetközi irányhoz igazodva Magyarországon is két riporterrel vágnak neki egy közvetítésnek. Hogy mi lesz a munkamegosztás? “Méhes beszél, én hallgatni fogok!” Érdekes lesz…

Méhes Gábortól megtudtuk, hogy az Arsenal-Liverpool 4-4-re végződő angol bajnoki utólagos alámondásával gyakorolták a “páros gyakorlatot.” Többször, többféle stílusban is próbáltak közvetíteni. Az eredménnyel nem volt semmi gond. Méhes kíváncsian várja, “tűkön ül”, hogy kezdődjön az új szezon. Augusztus 18-áig kell várnunk a két riporter koprodukciójára.

forrás: stop.hu

A Tv2 bemutatta a galatikus BL csapatát” bejegyzéshez egy hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s