Moradian lebombázná Vető Gábort

Elkezdődött a visszaszámlálás, hisz alig egy hét múlva került megrendezésre a „Hazatérés”-gála Várpalotán, amelynek a főmérkőzése a Vető Gábor – Mohesen Moradian WBC junior eliminátor küzdelem könnyűsúlyban, de Kótai Mihály visszatérését is biztosan sokan várják – írja a monokli.com

Az iráni-német Mohesen Moradian (3 győzelem – 1 vereség) nyilatkozott a küzdelem előtt.

„Nincs szemernyi kétségem afelől, hogy megnyerem a küzdelmet. Nekem dinamit van az ökleimben, az ütéseim igazi bombák. Ki fogom ütni Vető Gábort a szülővárosában” – nyilatkozott úgy a 19 éves ökölvívó, ahogyan az a profibox világában természetes.

Nem csak a bokszoló, hanem a csapata is nagyon magabiztos, köszönhetően annak, hogy Moradian az utolsó küzdelmét mindössze 55 másodperc alatt abszolválta.

„Igazi látványosságot garantálok a barátaimnak, akik elkísérnek majd Várpalotára is. Játszani fogok Vető fejével, és ki fogom ütni őt, az ő barátai előtt, a szülővárosában” – fűzte tovább gondolatait Moradian, aki a mérlegelés napján érkezik hazánkba.

A július 25-i várpalotai gála szabadon látogatható szabadtéri esemény lesz, vagyis belépőjegyet nem kell vásárolniuk az érdeklődőknek. A meccseket a SportKlub július 27-én felvételről sugározza.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s