Zarco: ” Nem úgy jöttek össze a dolgok ezen a hétvégén, ahogyan szerettem volna”

mg3_9458A legkisebb kategóriában szereplő Faster versenyző francia Johann Zarconak ezen a hétvégén nem jött össze a pontszerzés. Javítás a jövő heti brit nagydíjon.

Felhős, de száraz idő volt a verseny napján Sachseningen. Johann Zarco ma reggelre megtalálta a ritmust az Apriliával, mivel a bemelegítő edzésen tizennégy másodperccel volt gyorsabb, mint tegnap az időmérőn. A tegnapi kvalifikációs problémák miatt Zarco a harmincnegyedik helyről vághatott neki a huszonhét körös versenynek. Már a futam elején elesett a fiatal francia, de vissza tudott állni a versenybe. Próbálta húzni a gázt amennyire csak tudta, de a motor nem volt olyan, mint az esés előtt. Végül Zarco a huszonharmadik helyen végzett. A verseny Simon nyerte, honfitársai Gadea és Olive előtt. Az összetettben Zarco a tizenhetedik helyen áll, tizenhat és fél pontjával. Johann Zarco már a jövő heti versenyre koncentrál, hiszen jobb produkcióval szeretne előrukkolni Doningtonban.

Johann Zarco:

“Nem úgy jöttek össze a dolgok ezen a hétvégén, ahogyan szerettem volna. Végig problémákkal küzdöttem, nem találtam az összhangot a pályával és a motorral. Azt hittem reggel, hogy a versenyre minden összeállt, de az esés keresztül húzta a számításaimat. Doningtonban a jövő héten szeretnék visszatérni a pontszerzők közé. “

forrás: Faster Managment

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s