Az MLSZ tiltakozása ellenére Madonna koncert lesz a Puskás Ferenc Stadionban

Eldőlt: a Madonna koncert az eredetileg meghirdetett Kincsem Park helyett a Puskás Ferenc stadionban lesz megrendezve – tájékoztatta a stop.hu-t a koncertet szervező Live Nation Hungary marketing igazgatója.

Korábban a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) élesen támadta a helyszínválasztást, mondván, a pálya nem fog rendbejönni a magyar csapat szeptember 5-ei vb-selejtezőjére. A szervezőiroda közleményében kifejti: a Puskás Ferenc Stadionba, augusztus 22-re tervezett barátságos futballmérkőzés elmarad, így lehetőség adódik a koncert ottani megtartására.

Az iroda leszögezi: a GOLD és a SILVER állójegyeket nem érinti a változás, szektoruk elhelyezkedése a színpadhoz képest azonos az eredeti tervvel. A BRONZ jegytulajdonosok a stadion lelátóin kapnak elhelyezést, így közelebb kerülnek a színpadhoz és a lelátó emelkedése miatt jobb rálátásuk lesz a produkcióra. A VIP jegytulajdonosok számára biztosított szolgáltatások azonosak lesznek az eredeti tervvel, jegyvásárláskor megadott elérhetőségükön külön személyes értesítést kapnak pontos ülőhelyükről és a parkolási lehetőségről. Az eredeti ülőjegyek tulajdonosai – ahogy a Kincsem Parkban is – a színpaddal szembeni szektorokban kerülnek elhelyezésre.

Márkus Éva, a koncertszervező cég marketing igazgatója a STOPnak elmondta: a koncert után teljes gyepcserét végeznek a stadionban – aminek a kivitelezését egy jelentős nemzetközi referenciákkal rendelkező osztrák cég vállalta.

A magyar labdarúgó válogatott szeptember 5-én játszik világbajnoki selejtező mérzőkést Svédország csapatával a Puskás Stadionban. A magyar csapat jelenlegi pozíciója alapján teltház (kb.: 40 ezer néző) várható, elővételben már tízezer jegyet értékesítettek.

Forrás: stop.hu

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s