Az olasz sajtó szerint Talma csak a szponzorai miatt maradhat a Scot Hondánál

Az olasz média is úgy véli, hogy Talmácsi Gábor helye jövőre is biztosítva van a királykategóriában, azonban szerintük csakis azért, mert a magyar versenyző mögött tőkeerős szponzorok állnak – írja a motogphirek.hu

Egy motorsporttal foglalkozó olasz internetes hírportál a mai napon egy nem túl hízelgő kijelentést tett, mely szerint Talmácsi Gábor tulajdonképpen csak a szponzorai, vagyis a pénz miatt, tud majd szerződést hosszabbítani jelenlegi csapatával, a Scot Hondával. Tehetségről, illetve a Doningtonban elért kiváló helyezésről említést sem tesznek, pedig Talma valóban egyre jobb teljesítményt nyújt a legnagyobbak között. A tény és való, hogy a technikai sportok világában rengeteg minden szól a pénzről, de azért emellett a tehetség sem egy elhanyagolható tényező, így alapjaiban véve elég „érdekes”, hogy a 2007-es 125-ös világbajnokot egy olyan versenyzőnek tűntetik fel, aki csak a pénz miatt tudja megvetni a lábát a motorsport elitjében.

A hírek szerint egyébként Alvaro Bautistán, Maro Simoncellin és Hector Barberán kívül Hiroshi Aoyama is a legnagyobb géposztályba tart, azonban mivel a japán motoros csapatában a királykategóriás hely már Talmácsi által foglalt, így máshol kell keresgélnie a Scot Honda 250-es versenyzőjének. Aoyama állítólag már fel is vette a kapcsolatot az Lucio Cecchinello féle LCR Hondával, így ha minden jól megy, akkor jövőre ismét lehet japán motorosa a legnagyobb géposztálynak, méghozzá egy Honda RC212V nyergében. A Talmácsi „ügyre” visszatérve, egyelőre ugyan még nem nyert hivatalos megerősítést a Faster Managament részéről, hogy Gábor valóban marad a Scot Racingnél, azonban mivel már nem ez az első alkalom, hogy tényként kezelik Talma szerződéshosszabbítást, így lassan valóban elkönyvelhetjük, hogy 2010-ben is Talmácsi Gábor lesz a Scot csapat nagykategóriás motorosa..

Forrás: motogphirek.hu

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s