Erwin Koeman 2011 októberig marad a magyar labdarúgó válogatott élén

Kisteleki_KoemanSzerdán a Hotel Ramada Plazában Kisteleki István, az MLSZ elnöke és Erwin Koeman szövetségi kapitány tartott sajtótájékoztatót, amelyen a szövetség elsőszámú irányítója Nemes Ferenc és Dunai Antal alelnök, valamint dr. Bienerth Gusztáv nemzetközi igazgató jelenlétében bejelentette, hogy az elnökség meghosszabbítja Erwin Koeman novemberben lejáró szerződését – adta hírül az mlsz.hu

Az új kontraktus 2011 októberéig szól, illetve, az Eb-selejtezők sikeres megvívása esetén a 2012-es Európa-bajnokság végéig.

Elöljáróban mindketten gratuláltak a Debrecen keddi, Levszki elleni győzelméhez, ami azt jelentette, hogy a gárda bejutott a Bajnokok Ligája főtáblájára. Az elnök és a kapitány is hangsúlyozta, a város, a klub, a szakmai stáb, a játékosok és minden magyar futballbarát megérdemelte a sikert, amely az egész hazai labdarúgásra hatással lehet majd.

Kisteleki István ezután bejelentette, hogy az MLSZ elnöksége 2011 októberéig, illetve az Eb-selejtezőkön való sikeres szereplés esetén a 2012-es Európa-bajnokság végéig meghosszabbítja Erwin Koeman szerződését.

Kisteleki István, az MLSZ elnöke:

Köszönöm az elnökség támogatását, amely lehetővé tette, hogy másfél évvel ezelőtt megkezdjük az együttműködést Erwin Koemannal. A megállapodás meghosszabbításának alapja az eddigi sikeres munka volt, illetve az a stabilitás, amelyet sugározni szeretnénk, s amely kihathat az előttünk álló két világbajnoki selejtezőre is.

Erwin Koeman hangsúlyozta: örül, hogy a tavaly májusban egyértelműen a bizalomra alapozott kapcsolat töretlenül jó maradt, s hogy remekül tud együttműködni az elnökkel és a szövetség valamennyi munkatársával.

Erwin Koeman, a magyar labdarúgó válogatott szövetségi kapitánya:

Kisteleki István nagyszerű légkört alakított ki, a magyar szövetség egyértelműen azért dolgozik, hogy sikeres legyen a jövő. A futball az érzelmeken alapul, ha nyer a csapat, ünnepelnek, vereség esetén pedig szidnak. Az MLSZ azonban nem csak a jelen eredményeiért teszi erőfeszítéseit, hanem előre néz, igyekszik megalapozni a jövőt. Ez a folyamatosság, stabilitás több, mint biztató.

Forrás: mlsz.hu

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s