Zácsik Szandra sorsa szeptember 11-ig dől el

Vajon melyik csapatban fog játszani a jövőben?

Vajon melyik csapatban fog játszani a jövőben?

A Krim illetékesei kedden hírül adták, hogy tárgyaltak a Ferencváros vezetőivel Zácsik Szandra ügyében – írja a nso.hu

A Krim Mercator a héten ünnepelte fennállásának 25. születésnapját, de a ljubljanai otthonában tartott hagyományos Vinko Kandija-tornán nem volt sikeres, hiszen a győztes Buducsnoszt Podgorica és a döntős Oltchim Valcea, valamint a Hypo Nö mögött utolsóként végzett. Marta Bon csapata azonban tele van újoncokkal és fiatal játékosokkal, ezért még egy kis időre szükség lesz, hogy a lányok jobban megismerjék egymást.

A klub illetékesei kedden hírül adták, hogy tárgyaltak a Ferencváros vezetőivel Zácsik Szandra ügyében. A Krim Mercator részéről hangoztatják, hogy Zácsik a következő két évben az ő játékosuk, de mivel a FTC BL-selejtezőben szerepel és a klub jövője sokban függ az idei szerepléstől, ezért a zöld-fehéreknek nagy szükségük van a fiatal tehetség játékára.

A budapestiek ezért minden áron szeretnék, ha Zácsik náluk maradna. A Krim Mercator hivatalos honlapján olvasható hírből kiderül, hogy a szlovén bajnok a magyar egyesület vezetőinek a hét végéig (szeptember 11-ig) hagyott gondolkodási időt arra, hogy elfogadják-e a szlovénok feltételeit.

Ekkor véglegessé válik, hogy Zácsik melyik csapatban folytatja pályafutását. Úgy tűnik a szlovénok nem igazán számítanak a magyar játékosra, viszont követeléseikről nem hajlandóak lemondani.

Forrás: nso.hu

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s