Zácsik utazik Ljubjanába

Hosszas huzavona után úgy tűnik pont került Zácsik Szandra ügyére. A két klub között született megállapodás értelmében a játékos egy évig a Ljubjana játékosa lesz – írja a handball.hu

Maglódi Lajos a zöld-fehérek ügyvezetője arról tájékoztatta a handball.hu -t, hogy a szlovén klub mindenképpen ragaszkodott Zácsikhoz, hiszen több szponzor is azért fektetett pénzt az egyesületbe, hogy egy megerősített kerettel – köztük a magyar átlövővel – vágjon neki az új szezonnak. Ezért százezer euróban állapították meg a játékos kivásárlási árát, amelyet a Ferencvárosnak nem állt volna módjában kifizetni.

Ugyanakkor a két klub közötti jó kapcsolatnak köszönhetően hajlandóak voltak engedni is a követeléseikből, melynek következtében az eredetileg megkötött kétéves szerződés helyett Zácsik csak egy évre kötelezi el magát a ljubljanaiakhoz, és 2010. július 1-től 1+1 éves kontraktust kötve ismét a Ferencváros játékosa lesz. Ezen kívül a magyar klub lemond a nevelési költségként járó 7500 euróról, a szlovén egyesület pedig jövőre ingyen engedi el a játékost. A megállapodás egyelőre szóbeli, várhatóan pénteken kerül hivatalosan is aláírásra.

Maglódi azt is elmondta, hogy ez egy köztes megoldás, a klub úgy érezte, hogy egy esetleges további pereskedés nem javította volna számottevően az esélyeket és a Ferencváros a korábbi nehézségekhez hasonlóan ezt a helyzetet is meg fogja oldani.

A játékos az egyéves légióskodás idejére várhatóan szünetelteti elkezdett tanulmányait is.

Forrás: handball.hu

Zácsik utazik Ljubjanába” bejegyzéshez ozzászólás

  1. Szandra remélem sokat tanult az esetből! szerettem volna én is ha marad nálunk, de igazából nem értettem milyen jogon tehetné azt, mikor már aláírott, érvényes szerződéssel kötelezte el magát.

    Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s