Női Kézilabda VB: A DigiSporton lesznek a magyar meccsek?

Elképzelhető, hogy a decemberi női világbajnokság magyar érdekeltségű találkozóit a jelenleg igen kevesek számára elérhető DigiSport közvetíti majd, bár hivatalos döntés még nem született.

A kezi.hu információi szerint a december 5-én kezdődő világverseny magyar érdekeltségű csoportmérkőzéseire a DigiSport 300 ezer eurós ajánlatot tett. Kristóf Péter, a DigiSport főszerkesztője kérdésünkre elmondta, ha ő döntene a női kézilabda vb-közvetítésről, szívesen látná a mérkőzéseket a DigiSporton, ám ez ügyben a csatorna román anyacége az illetékes,. A főszerkesztő által megadott vezető azt kérte tőlünk, kérdéseinket e-mailben jutassuk el hozzájuk, amelyekre 2 napon belül igyekeznek válaszolni. A kérdéseket elküldtük, amennyiben választ kapunk, természetesen azonnal közöljük őket a kézi.hu-n.

Érdeklődtünk a vb-közvetítésekről Máté Pálnál, a Sport TV főszerkesztőjénél is: – A decemberi világbajnoksággal kapcsolatban ebben a pillanatban semmit sem tudok mondani. A metódus azonban hasonló lehet, mint a januári férfi vb esetében volt. Akkor a megadott időhatáron belül az MTV tett ajánlatot a magyar válogatott mérkőzéseinek közvetítésére, mi viszont élve opciós jogunkkal, megszereztük azokat.

A nézőket természetesen leginkább az érdekli, láthatja-e a mérkőzéseket, hogy melyik csatornán, ebben az esetben másodlagos. Éppen ezért megkerestük a magyarországi piac kétharmadát lefedő két kábelszolgáltatót, a T-Comot és a UPC-t, azt tudakolván, tárgyalnak-e a DigiSporttal, illetve egyáltalán szándékukban áll-e megegyezni a csatornával, és fölvenni programcsomagjaikba. Hamarosan közöljük a cégek álláspontját.

(kezi.hu)

Női Kézilabda VB: A DigiSporton lesznek a magyar meccsek?” bejegyzéshez ozzászólás

 1. T.Digi Tv. !Nagyon szomorú vagyok ugyanis ma végig néztem a a Digi Sport egész heti ajánlatát és 1 db kézilabda közvetítést nem találok!!! Kérem szíves tájékoztatásukat,hol és mikor nézhetők a mérkőzések.

  Kedvelés

  • Kedves Istvánné,

   Először is mi nem vagyunk a DigiTV, másrészt az idei 2010-es Eb-t Magyarországon kizárólag a SportTV fogja közvetíteni. A mérkőzésekről mi is beszámolunk.

   Kedvelés

 2. hali mindenki nem jó mondjátok az a szivás hogy nem adja az mtv 1 a jó kiss mecseket mtk győreto meg stb és hajráááááá csajok igy tovább ha vki tudja hogy hol kell meg nézni mikor vanak a mecsek meg köszöném neki irja meg ide nekem kkotrom85@freemail.hu bb

  Kedvelés

 3. Röhejes ez digi mizéria, ezért nem láthatja az orzság azokat a sportolokat akik végre v.b. szerepelhetnek a tudásuk miatt.
  Hajrá magyarok csak így tovább ,,láthatatlanul,, is!!!

  Kedvelés

 4. Kedves Erzsi,
  A Nemzetközi Kézilabda Szövetség az IHF rendelkezik a vb közvetítési jogokkal. Ezt a jogot nálunk először a SportTv szerezte meg, aztán átkerült a Digisporthoz. Azt, hogy bizonyos helyeken nem jön be, sajnos ezt a kábelszolgáltatóknál kell reklamálni. Szomorú, de ez van. Kőkemény konkurencia harc folyik. Ebből a versenyből a néző a vesztes.

  Kedvelés

 5. T.Cimzett Sajnálattal vettük tudomásul , hogy a Női kézi VB-et nem láthatjuk.Miért olyan csatornán kell közvetiteni egy nagy érdekeltségre váró eseményt amit igen kevssen tudnak nézni. Nagyon szomoruak vagyunk. A kézilabdát szeretők

  Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s