U20: Ezrek fogadták itthon a világ harmadik legjobb csapatát

U20_as_itthonHazaérkeztek a hősök!

Több mint kétezer nagyon lelkes szurkoló, és legalább kétszáz újságíró, tévés, rádiós és fotós fogadta az egyiptomi világbajnokságról bronzéremmel hazatérő U20-as válogatottunkat, amelynek repülőgépe szombat éjszaka landolt Ferihegy 2/A-n.

A megérkezés után Mészöly Kálmán, a Vasas ikonja, Kovács Ferenc, a Videoton 1985-ben az UEFA-kupa döntőjébe jutott csapatának szakvezetője, valamint Buzánszky Jenő, az Aranycsapat legendája köszöntötte a csapatot, amelynek tagjait egyesével szólították az MLSZ által külön erre az alkalomra épített dobogóra.

Az együttes megérkezése után a szurkolók, a csapat tagjai és stábja, valamint a szövetség vezetői közösen énekelték el a nemzeti himnuszt, s ezután a világ harmadik legjobb gárdája, az egyiptomi vb-n bronzérmet szerzett magyar válogatott tagjai és irányítói nevében Koman Vladimir, a válogatott kapitánya köszönte meg a szurkolóknak a szeretetet és biztatást. Ezzel be is fejeződött a hivatalos program, amely után együttesünk tagjait még jó ideig nem engedték elmenni az autogramvadászok, tisztelők, és természetesen az interjúk készítésére váró újságírók.

Az egyiptomi U20-as világbajnokság végeredménye:

1. Ghána
2. Brazília
3. MAGYARORSZÁG
4. Costa Rica

(mlsz.hu)

U20: Ezrek fogadták itthon a világ harmadik legjobb csapatát” bejegyzéshez egy hozzászólás

  1. Ez hatalmas siker, büszkék lehetünk rá! Legyünk is büszkék, hiszen egy ilyen eredményre, aki nem büszke az teljesen kishitű, az egy zsörtölődő, elégedetlenségében meg nem ingathathtó ember!
    Szerencsére köztünk nincsenek ilyen emberek, de hallottam én már ebben a kis országban, még ezután a hatalmas siker után is “józanító” mondatokat. Most ne erre figyeljünk, örüljünk felhőtlenül annak ami a miénk, a világ harmadik legjobb utánpótlása vagyunk a 20 éves korosztályból! Hajrá Magyarország!

    Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s