A FOTA gratulált Todt győzelméhez

Az internetes olvasók körében készített felmérések szerint a rajongók többsége Ari Vatanent választotta volna az FIA élére, a Nemzetközi Automobil Szövetség klubjainak többsége azonban Jean Todtra adta le a voksát, így a francia szakember váltja Max Mosley-t – írja a formula.hu

A Formula-1-es csapatok szövetsége sajtóközleményben gratulált Todtnak a diadalhoz. “Szeretnék minden jót kívánni Jean Todtnak az új feladatához, mert mindig is nagyra értékeltem a tudását, a lelkességét és az elszántságát. Biztos vagyok abban, hogy a szövetség megfiatalodik, és bízom benne, hogy a sikeres együttműködés és a stabil szabályok érdekében nyílt dialógust tudunk folytatni.” – jelentette ki a FOTA elnöke, Luca di Montezemolo.

“A Formula-1-ben egy új korszak kezdődik, ahol az érintetteknek össze kell fogniuk, hogy növeljük a hitelességet és az érdeklődést. Vállalni kell a technikai és ökológiai kiadásokat, miközben változatlanul hagyjuk az olyan tulajdonságokat, amelyek az egyik legkedveltebb sporttá tették a Formula-1-et a nemzetközi piacon.” – tette hozzá az olasz szakember.

A FOTA alelnöke, John Howett is gratulált. “Minden jó kívánok Jean Todtnak ehhez a pozícióhoz. Biztos vagyok abban, hogy az elnöksége mindenki számára egy esélyt jelent arra, hogy a sport erősebb legyen. A FOTA szívesen támogatja, hogy a munkássága alatt növeljük a Formula-1 vonzerejét, megőrizve a hagyományokat.”

Forrás: formula.hu

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s