Belinszky, Kótai, Balogh és Vető november 28-án, Érden bokszol

November végén az Ironbox-Promotion mozgásba lendül – írja a monokli.com

Az érdi Körösi Csoma Sándor Általános Iskola Sportcsarnoka ad helyszínt az istálló november 28-án, 16 órától sorra kerülő gálájának. A fővédnökök T. Mészáros András polgármester, és az iskola igazgatója, Maitz Ferenc. Az Érd Tv mellett a Fix Tv stábja veszi fel a mérkőzéseket.

A gálát megelőző pénteki mérlegelésnek a Festál étterem és Hennessy Club ad helyet Érden, a Dávid utca 4 szám alatt.

A gálán az amatőrök kezdenek, 7-8 pár bokszoló küzd minden korosztályból, ahol a saját nevelésű Horváth Alexandra, és Zsiga Melinda is lehetőséget kap a bizonyítása. Ezután az igen fiatal, thai és kick-box világbajnok tehetség, Horváth Tamás lép a szorítóba. A szünetekben táncosok fogják szórakoztatni a kilátogató közönséget. Fellép Südi Iringó tánccsoportja is, akik több szünetben is színesítik az estét.

Az amatőrök után a profik veszik át a ringet.

Az előzetes programban az Ironbox nagy tehetsége, Balogh László Róbert Magyar-bajnoki címért bokszolt volna, de sajnos Laci egy komoly influenza miatt csak november 1-jétől kezdheti meg a félkészülést, ezért csak egy 6 menetes felhozó mérkőzésen lép majd ringbe a hazai közönség előtt.

Kiss “Junior” Zoltán is bokszol, és 4 év kihagyás után visszatér a ringbe Kiss Ferenc, “Fefe”. Nagyon felkészült, rengeteg edzésmunkát végez, szeretne bizonyítani Kiss Zoltán, “Toto” segédletével.

A nagy visszatérő Kótai Mihály is bokszol, várhatóan egy román ellenfél ellen lép ringbe.

Az előzetesen már beharangozott olasz ellenfele lesz Vető Gábornak.
A várpalotai illetőségű Vető Gábort most is Süle Tibor készíti fel, valamint a profiként Érden debütáló Urák Balázst és Sümeges Krisztiánt.

Az est főmérkőzését Belinszky “Baby” Krisztina bokszolja az Amerikában élő, de Fülöp-szigeteki Sarah “Thrilla” Goodson ellen. A mérkőzés tétje a GBU illetve a WIBF szervezet 102lb (46,2kg)övei. A dolog érdekessége, hogy Sarah Goodson volt a WIBF szervezet korábbi világbajnoka ebben a súlycsoportban. Sarah-t a férje kíséri el Magyarországra, aki egyben a edzője is.

Goodson az Amerikai fórumok oszlopos tagja, és nagy beharangozót készített az érdi eseménnyel kapcsolatban. Nyerni jönnek Magyarországra, és nagyon készülnek. Izgalmas, színes rendezvény lesz, érdemes kilátogatni.

Jegyet lehet rendelni a 06/30 9195-053 mobil számon, illetve a Kőrösi Csoma Általános Iskolában, személyesen. Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk, mind a gálára, mind a pénteki mérlegelésre!

forrás: xlsport / Ironbox (monokli.com)

Hozzászólás