Három zártkapus meccs és hárommillió forint büntetés a Fradinak

Az MLSZ fegyelmi bizottsága kedden tárgyalta a szombati, Ferencváros – Diósgyőr bajnokin történteket.

Mint ismeretes, a második félidőben, 3-1-es diósgyőri vezetésnél a hazai szurkolók egy része be akart mászni a pályára, petárdákat, székdarabokat dobált a gyepre, ami miatt Sulyok Gergely játékvezető előbb félbeszakította a meccset, majd – mivel amikor újra indult a játék, ismét petárda repült a gyepre – lefújta a mérkőzést. A testület a versenybizottság javaslatát elfogadva a találkozó három pontját 3-0-ás gólkülönbséggel a Diósgyőrnek igazolta, s úgy határozott, hogy a Fradinak három következő bajnoki találkozóját zárt kapuk mögött kell megrendeznie, valamint hárommillió forint büntetést köteles fizetni.

A fegyelmi bizottság ma tárgyalta a szombati, FTC – DVTK bajnokin történteketA zöld-fehéreknek a november 4-i, Győr, a november 13-i, Honvéd, valamint a februárban esedékes, Haladás elleni bajnokit kell nézők nélkül lejátszaniuk. A fegyelmi bizottság Dragóner Attilát is három mérkőzésre tiltotta el, mert a védő a meccsen lekönyökölte Balajti Ádámot.

A Fradi illetékesei jelezték: akkor döntik el, hogy fellebbeznek-e a döntés ellen, ha írásban is megkapják a határozatot.

(mlsz.hu)

Három zártkapus meccs és hárommillió forint büntetés a Fradinak” bejegyzéshez ozzászólás

  1. Tibu,
    Megmondom őszintén, én ennél sokkal súlyosabb ítéletet vártam. Nevezetesen 5 pályabezárás és 10-15 millió Ft-os büntit.
    Azt, hogy az MLSZ vezetői nem látják be, hogy ebben ők is hibásak (lásd Kolláth György nyilatkozata a hétfői Estében, és a szabályok be nem tartása), erről Mi nem tehetünk. Azt, hogy nem akarnak partnerek lenni, amit Berki kitalált, erre tényleg azt lehet mondani, jellemző rájuk.

    Kedvelés

  2. Úgy gondolom hogy a szurkolónak nem nevezhető társaság miatt, megérdemeltük ezt a büntetést. Kár, hogy pont mi bérletesek, kultúráltan szurkolók és a csapat sínyli ezt meg leginkább. Örülök, hogy nem kaptunk pont levonást, azzal nagyon hátrányos helyzetbe kerültünk volna.

    Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s