Koeman úgy érzi, a politika áldozata lehet

Erwin_KoemanMeghosszabbított, 2012-ig szóló kontraktusa ellenére sem teljesen biztos abban Erwin Koeman, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, hogy kitöltheti szerződését. A holland szakember erről a belga Het Laatste Nieuws című lapnak nyilatkozott – számolt be az nso.hu

„Koeman a hosszabbítás ellenére nyomás alatt érzi magát” címmel közöl interjút Erwin Koemannal a Het Laatste Nieuws, melyben a magyar szövetségi kapitány élesen kritizálta a politika befolyását a magyar labdarúgásra.

„Érzékeny téma ez, úgy érzem, a politikának nagy befolyása van a magyar labdarúgásra. A tavaszi parlamenti választások itt is változást hozhatnak, és a győzelemre esélyes párt miniszterelnök-jelöltje a szövetségi elnököt és engem is kritizált nyilvánosan” – célzott Koeman Orbán Viktorra. A politikus azt rótta fel a holland edzőnek, hogy nem látogatja eleget a hazai élvonal találkozóit.

„Már az újságokban is megjelent: ha Kisteleki Istvánnak mennie kell, akkor Erwin Koemannak is távoznia kell. Az említett politikus a Videoton akadémiájával is foglalkozik és nagyon jóban van a klub edzőjével, aki ellenem hangolja” – mondta.

„Azzal vádolnak, hogy a szövetség elnökével együtt nem tettünk semmit a magyar futballért. Megpróbálom könnyedén venni a kritikákat, de amikor Magyarországra jövök, konfrontálódnom kell. Furcsa nekem, hogy a politika így beleszólhat a labdarúgásba. El tudják képzelni, hogy a holland vagy a belga miniszterelnök szakmai kérdésekre vár választ Bert van Marwijktól vagy Dick Advocaattól?” – hitetlenkedett Koeman.

Forrás: nso.hu

Koeman úgy érzi, a politika áldozata lehet” bejegyzéshez ozzászólás

  1. Viktor nem mint politikus mondott véleményt. Mit kéne tennie? Tartsa magában a véleményét? Szerintem semmi képpen! Ráadásul egyet is értek vele!

    Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s