Az NSSZ tovább nyitna a sportélet szereplői felé

Gödöllőn folytatódott az Önkormányzati Minisztérium Sport Szakállamtitkársága és a Nemzeti Sportszövetség közös rendezvénysorozata, a Sportszakember Továbbképzési Konferencia. A sorozat rendszeres témái mellett ezúttal a sportmenedzsment mai trendjeiről és a sporttudomány és sportgyakorlat kapcsolódásának legmodernebb lehetőségeiről esett szó.

A konferencia nyitányaként a minisztérium képviselői tartottak előadást, mely abban nyújtott segítséget, hogy miként lehet állami illetve uniós forráshoz jutni a különböző pályázatok segítségével, majd a sportban rejlő infokommunikációs lehetőségekről hallgathattak előadást a gödöllői Kiskastély Konferencia Központban az érdeklődők.

A rendezvény második felében az NSSZ az elmúlt héten elfogadott sportstratégiáját ismertette.

– Szeretnénk, ha a sportélet minél több résztvevőjét be tudnánk vonni a közös munkába, hiszen a forrásorganizálás mellett az integrációt is fő célként jelöltük meg – hangsúlyozta a konferenciát követően Győrfi János főtanácsadó, a Nemzeti Sportszövetség előadója. – Ennek jegyében írtunk alá együttműködési megállapodást a Magyar Diáksport Szövetséggel, valamint az Egyetemi és Főiskolai Sportszövetséggel. Szeretnénk 2010-ben még több irányba nyitni, tovább erősíteni a személyes kapcsolatrendszerünket. Ezt a célt szolgálja ez a rendezvénysorozat is, hasonlóan a Dr. Gémesi György NSSZ-elnök által vitt Sportgazdasági VIP konferenciasorozathoz.

A Sportszakember Továbbképzési Konferencia még három helyszínen várja az érintetteket: november 25-26-án Tatán a főtitkárok találkoznak, december 2-án a Nyíregyházi Főiskola látja vendégül a rendezvényt, majd december 9-én a sportban eddig egyedülálló módon videókonferenciát rendez az ÖM és az NSSZ. Amennyiben ez a módszer sikeres lesz, a jövőben a többi rendezvényre is kiterjeszthetik ezt a fajta interaktivitást.

(Nemzeti Sportszövetség Sajtószolgálat)

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s