Moto2: bizonytalanná vált Talmácsi Gábor csapatának helyzete

Az Aprilia ugyanis bejelentette: megszünteti Moto2-es programját. Az olasz cég így nem készít vázakat a 250 köbcentis kategóriát jövőre felváltó sorozatba, amelyben Talmácsi Luca Boscoscuro gyári csapatában, a Speed Up-istállóban vett volna részt – írja az nso.hu

„Az Aprilia haszontalannak és értelmetlennek látja a részvételt egy olyan sorozatban, amelyben a konkurens gyártó (Honda) motorblokkja köré kell vázat építeni. Nem illik bele az Aprilia versenystratégiájába, és nem méltó az eddig 43 világbajnoki címet szerző gyár hagyományaihoz” – áll az Aprilia kedden kiadott közleményében.

Az Aprilia döntése Boscoscuro és Jorge Aspar Martínez csapatát (amelyben Mike Di Meglio és Julián Simón a két pilóta) és a saját teammel induló, milliomos Karel Abrahamot érinti. Boscoscuro az Aprilia alkalmazottja, ezért az ő (és Talmácsi) helyzete komplikáltabb, nem biztos, hogy a csapatfőnöknek megéri feladnia a biztos állását a csapat miatt.

Az idő mindenesetre Talmácsinak és csapattársának, Andrea Iannonénak dolgozik, hiszen a 2010-es idény április 11-én kezdődik, addig megoldást kell találniuk – Stefano Favaro menedzser kapcsolatrendszerét ismerve meg is találják.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s