Kemény Dénes keretet hírdetett a szentendrei edzőtáborba

A magyar férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitány hétfőn reggel tájékoztatta a VLV-t arról, hogy kihirdette a keretét a december 7-8-i szentendrei edzőtáborba. Négy új fiú érkezik a többiek közé, külföldön játszó magyar most sincs a listán, s a 18 “válogatottjelölttel” ezúttal is együtt edzhet Vámos Márton, a KSI tehetsége.

Kemény Dénes, szövetségi kapitány:

“Vörös Viktor esetében folytatódik a középcsatárok tesztelése, mindenkit, aki szóba jöhet, szeretnék megnézni saját edzésemen. Somogyi Balázs két hete, amikor Szegeden jártam egy edzésen, nagyon meggyőző benyomást tett rám, lényegesen jobbnak láttam, mint amikor idén februárban lehetőséget kapott nálam. Bízom abban, hogy a válogatottban is olyan teljesítményt fog nyújtani, mint amit mostanában láttam tőle. Marnitz Gergő egy nagyon fontos poszton szerepel rendszeresen kiválóan, a balkezesek oldalán. Nem állunk túl jól gólveszélyes, jó fizikai adottságokkal rendelkező fiatalokkal, akik ezen a poszton jól tudnak játszani, úgyhogy ha a válogatottban is meg fogja ismételni a klubban látottakat, akkor hosszabb távon számolok vele. Bátori az elmúlt időben sokkal aktívabb, bátrabb, nagyobb a vállalkozó kedve, mint korábban, a tehetsége pedig már előtte is tudott volt, úgyhogy ezért kapott meghívót.”

Az edzőtáborozásnak ezúttal Kemény Dénes “szűkebb pátriája”, a Dunakanyar, nevezetesen a nemrégiben átadott szentendrei Vizesnyolcas uszoda ad otthont.

A meghívottak nyilvános edzését december 7-én hétfőn 17.30 és 19.30 óra között a média képviselői és a szurkolók is megtekinthetik.

A magyar keret:
Kapusok: Baksa László (Szeged), Gergely István (Honvéd), Nagy Viktor (Vasas)
Mezőnyjátékosok: Bátori Bence (Honvéd), Bundschuh Erik (Eger), Erdélyi Balázs (Eger), Hegedüs Gábor (Eger), Hosnyánszky Norbert (Vasas), Kis Gábor (Vasas), Marnitz Gergő (Honvéd), Mátyás Zoltán (FTC), Somogyi Balázs (Szeged), Szivós Márton (Honvéd), Tóth Márton (FTC), Török Béla (Szeged), Varga Dániel (Vasas), Varga Dénes (Vasas), Vámos Márton (KSI), Vörös Viktor (Vasas)

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s