Magyar Kupa: A Debrecen és az MTK megegyezett az időpontokkal

Hosszú tárgyalás után a Debrecen és az MTK megegyezett abban, hogy December 13-án és 17-én játsszák le a Magyar Kupa negyeddöntőjét – adta hírül a dvsc.hu

Klubunk és az MTK megegyezett abban, hogy a Magyar Kupa negyeddöntőjének két mérkőzésére december 13-án, vasárnap és 17-én, csütörtökön kerüljön sor. Az MLSZ a kérést támogatta – tájékoztatta honlapunkat dr. Bartha Csaba sportigazgató.

Mindkét találkozó 17.30-kor kezdődik majd, az első összecsapást Debrecenben rendezik, a visszavágót pedig a Hidegkuti-stadionban.

Mint köztudott, a DVSC szerette volna tavasszal lejátszani a két kupameccset, ám ebbe az MTK nem egyezett bele, hanem javasolta a december 12-i és 15-i dátumot, amit a szövetség el is fogadott. Klubunk azonban eljuttatott egy a beadványt az MLSZ felé, miszerint a lyoni és az első kupameccs között nincs meg az a 72 óra, amit a versenyszabályzat előír, ezért kértük a szövetséget, hogy az időpontot változtassa meg. Ez megtörtént, a versenybizottság döntése értelmében december 13-án és 17-én rendezik meg a két találkozót.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s