Pastrovics Melinda ismét a zöld-fehéreknél

Régi-új játékossal erősít az FTC-RightPhone csapata: másfél éves „kitérő” után ismét a zöld-fehéreket erősíti az FKC válogatott kapusa, Pastrovics Melinda. A hírt a klub szurkolói ankétján jelentették be – számol be a handball.hu

A Veszprém elleni felkészülési mérkőzés után megtartott ankéton Kökény Bea , a klub ügyvezetője jelentette be a kapus igazolását, melynek véglegesítése már csak papírmunka kérdése. Mint elmondta, mindenképpen szükség volt egy új hálóőrre, ugyanis – a tartozások kiegyenlítése után – szerződést bontottak Irina Szidorovával.

Az új csapatvezetés bemutatása után az ügyvezető elmondta, hogy az egyesület egyértelmű célkitűzése, hogy ismét érem- illetve utána aranyesélyes gárda játsszon a Népligetben, de ennek megvalósítása hosszabb időt, várhatóan két szezont vesz igénybe, amihez ismételten a szurkolók türelmét kérte.

A csapat anyagi helyzetéről elhangzott, hogy a befolyó összegek függvényében folyamatosan egyenlítik ki a felhalmozódott tartozásokat, előbb a jelenlegi, majd utána a volt játékosok felé is.

Szintén szó esett az igazolási tervekről, konkrét névként csak Szácsik Szandra „visszaszerzése” merült fel, de az egyesület több játékossal is tárgyalásban áll, az ő nevük egyelőre nem nyilvános.

Elek Gábor vezetőedző is Zácsik Szandrát, illetve az ő hiányát említette, akinek a pótlását a csapat nem tudta megoldani, ráadásul azóta újabb sérülések tizedelték meg a gárdát. A tréner elmondta, hogy a meglévő társaság védekezésén szeretnének nagymértékben javítani, természetesen a keret képességeinek figyelembevételével.

(handball.hu)

Pastrovics Melinda ismét a zöld-fehéreknél” bejegyzéshez egy hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s