Ma este ismét Kézilabda gála lesz!

Változatos program, sztárok sora, no és persze kézilabda minden mennyiségben: ez az OrangeWays Sport&Media Kézilabda Gála, amelyre ma délután fél öttől kerül sor a nyíregyházi Bujtosi Szabadidő Csarnokban – írja a kezi.hu.

A keddi próbák során meglestük a készülődést, és kiderült, a két házigazda, Gundel Takács Gábor és Harsányi Levente merőben más szerepben tűnik majd föl: – Gundi hozzám képest rutinos versenyző ebben a szerepben, én a gálákon eddig mint játékos vettem részt, és természetesen fantasztikus játékom hívta föl a szervezők figyelmét, hogy más szerepben is kipróbáljanak. Házigazda-társam vérbeli sportriporter is, míg én eddig ebben a műfajban nem próbálkoztam, de mivel óriási sportkedvelő vagyok, ezért nagyon örültem a felkérésnek. A nézők pontosan látni fogják, mi közöttünk a különbség, már ami a műsorvezetést illeti, leginkább persze az, hogy Gundi tíz centivel magasabb nálam.

A többszörösen is említett Gundel Takács Gábor széles mosollyal, de komoly mondanivalóval húzza alá, hogy két, egymástól mennyire eltérő egyéniség celebrálja majd a Gálát: – Az eddigi öt esemény közül négy alkalommal házigazdaként, egyszer pedig játékosként vettem részt, így megéltem a szegedi, a debreceni, a két budapesti és a veszprémi Gálát is. A program mindig feszes, sztárokban soha nincs hiány, így nyugodt szívvel mondhatom: a Kézilabda Gála idén Nyíregyházán is bő három óra felhőtlen szórakozást ígér mindenkinek, aki kilátogat a nyíregyházi Bujtosi Szabadidő Csarnokba. Mi már nagyon készülünk, az utolsó technikai próbán is túl vagyunk, így sok szeretettel várunk valamennyi sportkedvelőt!

A program és a résztvevők sora valóban változatos: a tíz évvel ezelőtti BL-győztes Dunaferr és a Médiacápák találkozóján Radulovics Kokóval néz farkasszemet, az Edzők és a Játékvezetők presztízsmeccsén Gyurka János, Bakó Botond és Elek Gábor is pályára lép a bírók ellen, a mérkőzés két játékvezetője pedig a kiegyensúlyozottság jegyében Skaliczki László és az egykori kitűnő játékvezető, Andorka Sándor. A Magyar Kézilabda Szövetség a Gála keretében adja át az év kézilabdázója díjakat, az All Star-meccsen, azaz az Ászok-Királyok derbin pedig a jelen legjobb magyar kézilabdázói csatáznak egymással vegyes csapatokban, így egyszerre láthatjuk majd a pályán Görbiczet, Kovacsicsot, Szucsánszkit, Gált, Fazekast és Harsányi Gergelyt. A show fináléjában dőlnek el az eddig még megválaszolatlan kérdések, kiderül, a közönség, a szurkolók kit választottak meg 2009-ben az év legjobb kézilabdázójának, edzőjének és játékvezető-kettősének. Szavazni este 6 óráig lehet a kézi.hu-n.

Az előszilveszteri show-ra egyek még kaphatók a Buszacsában és országszerte az IBUSZ-irodákban.

Házigazdák: Gundel Takács Gábor és Harsányi Levente

AZ ORANGEWAYS SPORT&MEDIA kézilabda gála programja:
16:30 NYÍREGYHÁZA-TISZAVASVÁRI
U14-es fiú mérkőzés

18:20 DUNAFERR ’99-MÉDIACÁPÁK
Kocsis, Mátéfi, Radulovics…
KoKo, Azurák, Nacsa…
… és még sokan mások

A Gála a Dunaferr tíz évvel ezelőtti BL-győztes csapata és a Médiacápák együttesének mérkőzésével indul. Az akkori világraszóló sikert elérő női csapat tagjai közül Bojana Radulovics, Ferling Bernadett, Balogh Beatrix és Nagy Ivett hétről-hétre a piros-fehérek jelenlegi NB I-es csapatában pallérozódik. Természetesen az Éles József által edzett Médiacápák sem tétlenkednek, a közéleti személyiségek csapata magas védőfallal készül a Dunaferr-bombák ellen, Szebeni István, illetve a két televíziós szakkommentátor, Marosi László és Borsos Attila minőségi csapat alapját képezik, nem is beszélve Kovács Ko-Ko Istvánról, aki már most készül a gyors indulásgólokra.

A Dunaferr ’99 kerete: Balogh Beatrix, Bohus Beáta, Farkas Andrea, Ferling Bernadett, Gáspár Gabriella, Kerner Krisztina, Kocsis Erzsébet, Marianna Gubova, Mátéfi Eszter, Nagy Ivett, Oblisz Anita, Pálffy Zsuzsanna, Radulovics Bojana, Sávolt Erika, Simics Judit, Siti Beáta, Takács Gabriella

Edző: Zsiga Gyula

A Médiacápák kerete: Azurák Csaba, Borsos Attila, Fábián László, Hajdu Attila, Kovács Ko-Ko István, Marosi László, Nacsa Olivér, Szebeni István, Várkonyi Attila

Edzők: Éles József és Kökény Beatrix

19.00 EDZŐK-JÁTÉKVEZETŐK MÉRKŐZÉS
Az élvonalbeli magyar edzők és a játékvezetők pikáns presztízscsatája

Alighanem a Gála legnagyobb presztízsmérkőzésére kerül majd sor az Edzők csapata és a Játékvezetők együttese között, Bíró Imre, Gyurka János, Szabó Edina, vagy éppen Debre Viktor neve garancia a minőségi kézilabdára, a trénerek legősibb ellenfelei, a bírók pedig több napos edzőtáborral hangolnak a nyíregyházi csatára.

Az Edzőcsapat kerete: Adorján Gábor, Bakó Botond, Bakos István, Biró Imre, Borsosné Szabó Edina, Debre Viktor, Elek Gábor, Gyurka János, Imre Vilmos, Kedves László, Marczinka Zoltán

Edző: Hajdu János

A Játékvezető-csapat kerete: Ágnecz Tamás, Csörgő László, Baranyi Antal, Horváth Péter, Marton Balázs, Medve Róbert, Moldován János, Nagy László, Simó András, Sipos Ottó, Szloska Krisztián, Vágvölgyi Mária, Varga István, Vitális Gábor, Wiedemann Viktor

Edző: Cserepes Béla

19:15 AZ ÉV KÉZILABDÁZÓJA-DÍJAK ÁTADÁSA

20:00 KIRÁLYOK-ÁSZOK
Görbicz, Pálinger, Szucsánszki, Császár, Gál, Törő…
… és még sok-sok sztár a közönségszavazatok alapján

Edzők: Mátéfi Eszter és Csoknyai István

Az est fénypontja a programba három év után visszatérő Királyok-Ászok All Star-mérkőzés lesz, amelyen a legjobb magyar kézilabdázók lépnek pályára vegyescsapatokban.

A decemberben, egészen a Gáláig tartó szavazáson a szurkolók az év játékosát, az év edzőjét és az év játékvezetőit választhatják meg.

20:35 AZ ÉV KÉZILABDÁZÓJA, AZ ÉV EDZŐJE, AZ ÉV JÁTÉKVEZETŐJE-DÍJAK ÁTADÁSA

(kezi.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s