Rangos elimserést kapott Kovacsicsz Anikó és Mocsai Lajos

Igazi szilveszteri hangulatban, sztárparádéval került sor az OrangeWays Sport&Media Kézilabda Gálára Nyíregyházán – írja a kezi.hu.

A főprogram első mérkőzésén Médiacápák minden trükköt bevetettek, így sem haraptak annyira, hogy a Dunaferr 99-es BL-győztes csapatát elkapják. Zsiga Gyula együttese még azt is elbírta, hogy Kocsis és Radulovics sem tudtak játszani, az újvárosi hősök tudása ugyanis egyáltalán nem kopott meg, így megnyerték a mérkőzést

DUNAFERR ’99-MÉDIACÁPÁK 14-11 (7-4)
Játékvezetők: B. Pech, Vágvölgyi.
DUNAFERR ’99: Farkas A., (kapusok), Balogh B. 2, Bohus 2, Ferling 2, Gáspár 1, Kocsis, Mátéfi, Nagy I., Oblisz 1, Sávolt 2, Simics, Siti 2, Takács 2. Edző: Zsiga Gyula
MÉDIACÁPÁK: Hajdu (kapus), Azurák 2, Borsos 3, Éles, Fábián 2, Marosi 1, Nacsa 1, Szebeni 1, Várkonyi 1 (1). Edzők: Éles József, Kökény Beatrix.

Ahogy azt várni lehetett, a játékvezetők és az edzők csatája kemény, férfias játékot hozott. A sporik bebizonyították, hogy síp és lapok nélkül sem elveszett emberek a pályán, olyannyira nem, hogy magabiztosan győzték le a játék tanítómestereit.

EDZŐK-JÁTÉKVEZETŐK 5-7 (3-2)
Játékvezetők: Andorka, Skaliczki.
EDZŐK: Bakos, Biró (kapusok), Adorján, Bakó 2 (1), Debre 1, Elek 1 (1), Gyurka, Imre, Kedves, Marczinka 1, Marosi, Szabó E. Edző: Hajdu János.
JÁTÉKVEZETŐK: Simó, Varga I. (kapusok), Ágnecz, Baranyi 1, Csörgő, Horváth, Marton, Medve 3 (1), Moldován 2, Nagy L., Sipos 1, Szloska, Vágvölgyi, Vitális, Wiedemann. Edző: Cserepes Béla.

Gál(a) a javából!

A férfi és a női szövetségi kapitányok által irányított vegyes All Star-csapatok mérkőzése szemet gyönyörködtető akciókat, és szebbnél szebb gólokat hozott. Különösen Gál Gyula volt elemében: az amúgy is nagy mókamester hírében álló beálló annyi trükköt bemutatott, mint talán még soha…

KIRÁLYOK-ÁSZOK 15-17 (5-7)
Játékvezetők: Kékes Cs., Kékes P.
KIRÁLYOK: Mikler (kapusok), Bódi, Görbicz, Halász 4, Hornyák Á., Kovacsics 1, Nagy K., Orbán 1, Szabó V. 5, Törő, Szűcs G. 1, Zubai Sz. 3
Törő, Zubai. Edző: Csoknyai István.
ÁSZOK: Fazekas (kapus), Balogh 2, Bulath 1, Csáki 1, Gál 5, Harsányi 3, Szamoránsky P. 1, Szucsánszki 2, Tóth K. 2, Vérten. Edző: Mátéfi Eszter.

Kovacsics és Mocsai a legjobbak

Az Orangeways Sport&Media Kézilabda Gála programja még nem ért véget a mérkőzések után, átadták ugyanis az év játékvezetőinek, edzőjének és az év játékosának járó közönségdíjat. A 2009-es esztendő legjobb játékvezető-kettőse a Kékes Csaba-Kékes Pál páros lett, a szakembereknél Mocsai Lajos, a Veszprém edzője lett a befutó, míg a játékosok versenyében a Győri ETO és a női válogatott szupertehetsége, Kovacsics Anikó kapta a legtöbb voksot.

(kezi.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s