Futsal EB: Csehország-Magyarország 6-5 (0-2) – a kibeszélő-show

Szombaton este sors döntő mérkőzést fognak rendezni a Papp László Budapest Sportarénában, amelyen a cseh és a magyar válogatott fog játszani. A mieinknek egy döntetlen is elég lenne a továbbjutás. Szurkoljunk közösen a Fiúknak!

Az első mérkőzésen Azerbajdzsán ellen 3-1-re kikaptunk. A csehek sem jártak túl jól, mert ők 6-1-es vereséget szenvedtek.

A tét nem kicsi: ha mi nyerünk, vagy döntetlent játszunk, akkor továbbjutunk és bejutunk a következő körbe. Ha kikapunk, akkor kiestünk.

Akinek esetleg nem jönne be egyéb okok miatt a Sportklub, akkor itt meg tudja nézni.

——————————————————————–
20:20: Köszöntjük a kedves olvasókat. Telt ház van a Papp László Budapest Sportarénában. A csapatokat bemutatták, és most a nemzeti himnuszok szólnak.

20:27: A csehek piros felsőben és fehér nadrágban, míg a mieink tiszta fehér mezben fognak játszani.

20:30: A találkozó előtt Az ünnepélyes kezdőrúgást a francia világbajnok, Christian Karembeu és Garaba Imre végezte el. A mieink kezdték a mérkőzést. Hajrá, Magyarok!!

20:37: Eltelt az első három perc több magyar akció alakult ki: Nagy Tamás nem sokkal maradt le egy kapu elé belőtt labdáról, majd nem sokkal később Trencsényi pöckölését védte Meller. Majd Balázs védett szépen, majd cseh kollégája is jól fogta a szöget. Pörgős kis meccs eddig!

20:38:Dróóóótthhhh ggóóól! Megvan a vezetés. Az ötödik percben a magyar játékos éles szögből lőtt, ezzel a cseh kapust Mellert meglepte, a labda meg besurrant a bal alsóba! Vezetünk, 1-0!

20:45: Majdnem egyenlített a cseh-csapat, miután Dlouhý maradt le nem sokkal egy szépen bepasszolt labdáról.

20:48: A 10. percben egy gyönyörű Gyurcsányi-Lódi kombináció végén a világválogatott játékosunk elemi erővel berúgta a labdát a kapuba! 2-0

21:00: Az utóbbi pár percben sorra jönnek a magyar akciók, de sajnos nem jön össze a harmadik gól.

21:05: A 15. percben majdnem magyar gól született: Gyurcsányi tette le a labdát Lódinak, aki irdatlan erővel a lécre lőtt, onnan levágódott a labda, a gólvonal mögé, de Kammerer továbbot intett…20 másodperccel később Dlouhý mentette meg a magyar kaput a góltól: a cseh játékos a gólvonalunkról vágta ki furcsa mozdulattal a labdát.

21:09: Vége az első félidőnek, 2 góllal vezetünk a csehek ellen.

21:22: Kezdődik a második félidő. A csehek kezdik a játékot.

21:35: A második félidő elejét jól kezdtük, miután két gyors gólt szereztünk. A 23. percben Jobban kezdtünk, Meller két ízben is nagyot védett, de a cseheknek is akadt egy veszélyes lövése. A 25. percben: Gyurcsány remek passza után Lódi lőtte el a labdát a kifutó cseh kapus mellett, ezzel megszerezte saját maga második, és magyar válogatott harmadik gólját! 3-0. Egy perccel később már 4-0 nekünk, miután Visszaütött a vészkapus-megoldás! Dróth is duplázott,a felezővonaltól ívelt az üresen hagyott kapuba! 4-0.

21:52: Az utóbbi pár perc a csehekké volt, miután három gólt szereztek. A 27. percben Rešetár szépített, majd belerősödtek, és a 33. percben ismét gólt szereztek, Belej használt ki egy védelmi megingást. A 35. percben Dlouhý lőtte a harmadik vendéggólt, egy lecsorgó labdát vágott be közelről. 4-3

Fiúk, tessék oda figyelni!

21:58: Három és perc van még a mérkőzésből, és egy góllal vezetünk a csehek ellen.

21:58: Egyenlítettek a csehek, 4-4. Nekünk a győzelem vagy az iksz lenne jó, mert ha a csehek nyernek, akkor ők mennek tovább!

22:00: Gólt kaptunk. A csehek vezetnek 5-4-re. 1:20 van még a végéből.

22:04: Helyzetek itt-ott, és góóóóóóóólll Gyurcsányi 5-5!!!

22:05: Kopecky 5-6

22:06: Vége. Kiestünk. Döbbenet…

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s