Győzelemmel kezdte az idei évet a Fradi

(fotó: FTC Press/Ferencz Róbert)

A Ferencváros csapata január 27-én fél hétkor lejátszotta első edzőmérkőzését a Málta U21 válogatottja ellen.

Az edzőpályán megtartott meccs első félidejében nagy iramot diktáltak a zöld-fehérek, melynek 17. percében Csizmadia szélső beadásából a szintén újonnan szerződtetett Anthony Elding fejelt a hazaiak kapujába. A második játékrészben lassult ugyan a játék képe, de ennek ellenére a Ferencváros irányította a találkozót. Az FTC 1-0-ás eredménnyel zárta az edzőtábor első találkozóját.

Az 1. félidőben pályára lépett csapat összeállítása:
– Megyeri, Stockley, Balogh, Dragóner, Csizmadia, Tóth, Adnan, Rósa, Shaw, Elding, Ferenczi

A 2. félidőben pályára lépett csapat összeállítása:
– Haber, Alcantara, Stockley, Csizmadia, Joaquin, Vass M, Tóth (Ghebru, 63. perc), Doherty, Fitos, Mamic, Yang

Craig Short vezetőedző:

„Nem kezdtünk túl jól, és a máltai játékosok is keményen dolgoztan ellenünk. Az első meccsen, és az első félidőben mindíg egy kicsit idegesek a játékosok, és ezt most is lehetett érezni. Teljesen mindegy, hogy edzésen hány erőnléti gyakorlatot végeznek a játékosok, mindenképpen túl kell lenni az első 45 percen. A második félidőre az ellenfél viszont elfáradt, mi pedig továbbra is fittnek és erősnek néztünk ki. Összességében véve elégedett voltam, Anthony Elding gólja szép volt, Csizmadia játékával szintén nagyon elégedett voltam. Jó volt látni, hogy Sam Stockley pedig aktívan irányította, segítette és motiválta a játékosokat.”

Rövidhír:

Berki Krisztián, az FTC vezérigazgatója 27-én jelentette be hivatalosan, hogy hosszú tárgyalások után sikeresen leigazolták Bori Gábor labdarúgót. Az MTK csapatából érkező középpályás fél éves kölcsönbe érkezik a zöld-fehér együtteshez. Bori csütörtökön orvosi vizsgálaton vesz részt, majd pénteken csatlakozik a Máltán edzőtáborozó csapathoz. A játékost a Player-exchange segítségével és közbenjárásával sikerült az FTC-nek megszereznie.

(FTC Press)

Győzelemmel kezdte az idei évet a Fradi” bejegyzéshez egy hozzászólás

Hozzászólás