Kisteleki elköszönt a magyar válogatottól

Kisteleki István, aki – mint ismert – az MLSZ múlt szombati rendkívüli közgyűlésén mondott le elnöki posztjáról, kedden délben búcsúebéd keretében találkozott az oroszok elleni szerda esti mérkőzésre készülő válogatottunk játékosaival, az együttes vezetőivel, stábtagjaival – írja az mlsz.hu.

Mind Erwin Koeman szövetségi kapitány, mind a csapatkapitány Juhász Roland hangsúlyozta, hogy az elmúlt két évben a szövetség mindent megtett a felkészülés korszerű, színvonalas körülményeinek megteremtéséért.

– Elég itt körülnézni, hogy kiderüljön, milyen remek lehetőségek között készülhetünk – fogalmazott Juhász Roland, aki játékostársai nevében is egy Rolex karórával ajándékozta meg Kisteleki Istvánt.

Szekeres Tamás, mint az MLSZ nemzeti válogatottak osztályának vezetője az összejövetelen adta át Veres Tibornak, a szövetség elnökségének munkáját jelentős mértékben segítő tanácsadó testület irányítójának a Magyar Labdarúgásért Érdemérem arany fokozata elismerést, amit a kitüntetett a múlt szombati közgyűlésen külföldi útja miatt nem tudott átvenni.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s