Vasárnap lesz az All Star gála

Mint minden évben idén is megrendezik a magyar kosárlabda All Star gáláját, amelynek helyszíne ezúttal Budapest lesz.

A hagyományokhoz híven az alapszakasz lezárásakor kerül megrendezésre Magyarországon a „kosárlabda ünnepi hete” elnevezésű rendezvény. A színvonalas eseménynek ezúttal a Sportmax Hegyvidék csarnoka ad otthont, amely remek helyszínnek ígérkezik. Az Orangeways – ALL STAR mérkőzésen a magyar válogatott és a Magyarországon játszó külföldiek válogatottja csap majd össze. Mészáros Lajos magyar válogatottja minden évben ilyenkor kezdi meg a felkészülést az évre. A légiósokat ezúttal a ZTE vezetőedzője Völgyi Péter irányítja majd, Patonay Imre szakmai igazgatóval. A nemzetközi csapat kezdő ötösére tegnap éjfélig lehetett interneten szavazni.
A gála programjának hagyományos része a sportág közvetlen utánpótlásának bemutatkozása, a Rookie Game, melyen a férfi U18-as és az U20-as válogatott méri össze a tudását. De összecsap a médiaválogatott és a Magyar Kosárlabda Szövetség csapat is.
Emellett számos érdekesség várja a kilátogató nézőket. Látványos show-elemekkel, a hagyománynak számító hárompontos dobógála és a zsákolóshow beiktatásával kerül megrendezésre, melynek keretében fellép a Csillag születik produkcióban sikerrel szerepelt Face Team csapata is. Sport Klub Tv jóvoltából az egész ország kosárlabda sportot szerető szurkolói élvezhetik a programot.

A gála honlapja: katt ide.

Hozzászólás