Adomány gyűlik a be! IMMUNE bevételeiből a Heim Pál Gyermekkórház javára

A Sportmenü szerkesztősége csatlakozik és támogatja a jótékonysági akciót. Aki tud segítsen. Íme a részletek.

Gyermeknapig gyűjti az adományokat az Innovative Beverages a Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítvány javára. Minden márciusban, áprilisban és májusban eladott palack be! IMMUNE üdítőital árából egy forintot kap a Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítvány.

A Heim Pál Gyermekkórházban történt betörés után a be! IMMUNE immunerősítő ital gyártója, az Innovative Beverages felajánlást tett a kórház alapítványa számára. A magyar cég saját fejlesztésű, hazai gyártású immunerősítő italának bevételeiből ajánlja fel segítségét a Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítvány számára. Az összegyűlt adományt Gyermeknapon adja át az Innovative Beverages.

2010. február 28-án hajnalban ismeretlen tettesek betörtek a kórházba, és több millió forint értékben vittek el technikai eszközöket, műszereket, számítógépeket. Bár a rablás nem akadályozza a gyermekek gyógyítását, a kórháznak a színvonalas betegellátás fejlesztéséhez adományokra is szüksége van. Az Innovative Beverages munkatársai éppen ezért azt remélik, minél többen csatlakoznak a kezdeményezéshez.

Márciusban, áprilisban és májusban a be! IMMUNE funkcionális üdítőital megvásárlásával bármely cég és magánszemély közvetve a Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítványt is támogatja. A „be!” italok jelenleg a Tesco hipermarketekben valamint az Agip és OMV benzinkutakon kaphatók.

Adomány gyűlik a be! IMMUNE bevételeiből a Heim Pál Gyermekkórház javára” bejegyzéshez ozzászólás

  1. Ha ez az ital az amire gondolok (fehér palack piros címke), akkor nálunk a cégnél az egyik kollegám van nagyon rákattanva. Minden nap hoz be egyet, úgyhogy valsz. tényleg nem lehet szar…

    Kedvelés

  2. Épp tegnap ittam egy ilyen üdítőt, a benzinkúton vettem. Nem rossz az íze. Biztos veszek még, főleg, hogy ezzel még jó célt is szolgálok!

    Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s