Új kép a leendő Fradi stadionjáról

(fotó: ftcbaratikor.hu)

Az ftcbaratikor.hu friss hírt közölt a zöld-fehérek új stadionjáról.

Mint korábban beszámoltunk arról, hogy a Baráti Kör, pontosabban annak főtitkára és a stadion tervezője először a szurkolói ankéton találkozott. Az ott feltett kérdésből egy egyeztetés lett a tervező irodájában, ahol viszont egy jó kapcsolat alakult ki.

A hír pedig, ha nem is a szelek, de a sajtó szárnyán terjedt. Olyannyira, hogy a SportTV berkeibe is eljutott, felkeltette a szerkesztők figyelmét. A figyelemfelkeltést tett követte, a stáb kilátogatott az Üllői útra, meghívta Kormos Szabolcs tervezőt és Hélisz Józsefet a Baráti Kör főtitkárát. Mi más lehetett volna a téma, mint a “tetthelyen” tájékozódni a felvetett ötletekről.

A látogatásról és a beszélgetésről készült felvételt április 1-jén (egyáltalán nem áprilisi tréfaként) a Sport1 Zuhanyhíradó című műsorában fogják bemutatni, este fél nyolckor. Aki esetleg elmulasztaná, másnap délelőtt 10:30-kor, ugyancsak a Sport1-en megnézheti az ismétlést.

Addig is azonban az ftcbaratikor.hu egy kis érdekességgel, újdonsággal lepte meg az olvasóit. Kormos Szabolcs átadott Hélisz Józsefnek egy újonnan készített látványrajzot a stadionról. Mi az újdonság? Az hogy ezen már látszanak a környező közutak, a sokat vitatott parkolók is. No meg egy zöld-fehérben pompázó valódi futball ékszerdoboz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s