MLSZ: Fontos döntéseket hoztak

Rendkívüli elnökségi ülést tartott a Magyar Labdarúgó Szövetség elnöksége – adta hírül az mlsz.hu

A napirenden elsősorban a felnőtt férfi bajnokságok és kupák versenykiírásának elfogadása szerepelt, de szóba kerültek más kérdések is. Végül a testület összességében elfogadta az NB I-es és az NB II-es bajnokságok versenykiírását, de néhány pont esetében – például: milyen feltételekkel lehetne az időjárási viszonyokhoz igazodva az őszre előrehozni tavaszi fordulót, vagy fordulókat – a következő ülésére halasztotta a döntést, a Magyar Kupa és a Szuperkupa kiírására viszont teljességében áldását adta, utóbbit július 10-én játsszák le az érintett csapatok. A Ligakupa versenykiírásának elfogadását az elnökség ugyancsak elhalasztotta a következő alkalomra.

Eldőlt, hogy az átigazolási időszak az amatőr labdarúgók esetében július 1-től augusztus 1-jén éjfélig, illetve január 21-től február 21-ig, a hivatásosoknál június 8-től augusztus 31-ig, illetve január 24-től február 21-ig, a futsal bajnokságban pedig augusztus 1-től augusztus 31-ig, illetve december 16-tól január 17-ig tart majd.

Az ülésen dr. Róka Géza főtitkár tájékoztatta az elnökség tagjait, hogy április 15-i hatállyal a versenyigazgatói feladatkör ellátásával Varga Krisztinát, a hivatalvezetői teendők elvégzésével Gertner Zoltánt, a versenyszervezési osztály vezetésével pedig Vida Gábort bízta meg.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s