Szamoránsky Piroska: el sem akartam menni a Népligetből

Újra a Fradiban a válogatott beállós

Az FTC Kézilabdasport Kft sajtóközleménye.

Sorra térnek vissza a Ferencváros korábbi meghatározó játékosai. Pastrovics Melinda és Kovacsicz Mónika után újabb válogatott kézilabdázó tér vissza a népligeti zöld-fehérekhez Szamoránsky Piroska személyében.

“Nagyon jó érzés lesz ismét itt játszani, ebben biztos vagyok” kezdte Szamoránsky Piroska, a Ferencváros régi-új beállósa, aki egy év után tér vissza a fővárosi alakulathoz. “Nagyon nehéz éven vagyok túl, ami nem is sikerült úgy, ahogy szerettem volna. Még tavaly, a Fradiban megsérültem, egész nyáron pedig a Sportkórházban kezdődtek a napjaim, és a felépülés nagyon megviselt lelkileg” – mesélte Szamoránsky. “Nyár végén kikerültem Podgoricába, ahol folyamatosan ugyan játéklehetőséget Zsiga Gyulától, ám mire ismét 100 százalékos játékos lettem januárban, új edző jött a csapathoz, akinél kevesebbet voltam a pályán” – magyarázta. Elmondta, hogy “ekkor felvetettem a klub vezetőségének, hogy közös megegyezéssel bontsunk szerződést, ők pedig nem állítottak akadályokat az elé, hogy ismét Magyarországon játszhassak”.

Igazolásáról elmondta a válogatott játékos, hogy “több csapat is megkeresett itthonról. Azonban mindenki tudja, hogy szeretem a Ferencvárost, mint klubot. Hiába voltak más felkéréseim, szem előtt tartottam, hogy én már játszottam itt négy évet. Igazából el sem akartam innen menni. Most pedig úgy éreztem, hogy a Fradi mellett kell döntenem”. Hozzátette,”jelenleg egy éves szerződést kötöttem a csapattal, de ha jól érzem magam, akkor már az ősszel kész vagyok meghosszabbítani ezt”.

Következő szezonjával kapcsolatosan határozott elvárásai vannak saját magával és régi-új csapatával szeben a Népligetbe visszatérő beállósnak: “célom, hogy minél többet lehessek pályán, hiszen nagyon szeretem ezt a játékot űzni. Saját magammal és a csapattal szemben az az elvárásom, hogy dobogóra kerüljünk a Magyar Bajnokságban, és hogy a KEK-ben is minél tovább meneteljünk a következő szezonban”. Szamoránsky hangsúlyozta, “nagyon sokan várnak már most is vissza. Nagyon nehéz elmondani, hogy milyen jó érzés megint Fradistának lenni. Ezt talán csak egy Fradista tudja megérteni. Olyan, aki ismeri ezt az érzést. Már most várom, hogy ismét a Fradi mezében léphessek pályára és küzdhessek a csapattal a győzelemért.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s