Cselgáncs-Eb: Ungvári és Csernoviczki ezüstérmes, Karakas bronzérmes lett! – Frissítve!

Az első nap programja.

Férfiak, 60 kg (címvédő: Arszen Galsztyn (orosz); magyar induló: Burján László (UTE))
Férfiak, 66 kg (címvédő: Ungvári Miklós; magyar induló: Ungvári Miklós (MTK-Erzsébetváros))
Nők, 48 kg (címvédő: Frederique Jossienet (francia); magyar induló: Csernoviczki Éva (Ippon Judo Tatabánya))
Nők, 52 kg (címvédő Natalja Kuzutyina (orosz); magyar induló: Maros Barbara (KSI SE))
Nők, 57 kg (címvédő: Telma Monteiro (portugál); magyar induló: Karakas Hedvíg (Miskolci VSC))

Az EJU internetes televíziós közvetítésén (www.eju.net) az keresztül az Eb mérkőzéseit élőben nézhetik, az eredmények alakulását (www.ippon.org) ugyancsak figyelemmel követhetik a világhálón.

A nap folyamán folyamatosan beszámolunk az eseményekről.

————————————————————————————————————————————————–

10:00: Köszöntjük a kedves olvasókat. A mai nap folyamán folyamatosan beszámolunk a magyarok szereplésétről a judo Eb-n. Először a férfiak 60 kilós mezőnyében Burján László indult. Az első körben a  görög MANOUSARIDIS, Dimokritos-szal csatázik. Reméljük sikerrel. A 66kilós mezőnyben a címvédő Ungvári Miklós már a második körben ott van, és az ellenfele az ukrán PLIYEV, Sergiy.

10:05: A hölgyeknél a 48 kilós mezőnyben Csernoviczki Éva indult. Az első körön túl van, a második körben a lengyel KONIECZNY, Ewa küzd. Az 52 kilós mezőnyben Maros Barbara a D-csoportba sorolták be, ahol a belga HEYLEN, Ilse küzdhet a továbbjutásért. Az 57 kilós kategóriában Karakas Hedvíg túl van az első körön, a második körben a lengyel BIELAK, Malgorzata llen csatázhata  továbbjutásért.

Hajrá, Fiúk, Lányok!

10:10: A férfiaknál a 60 kilós mezőnyben az A-csoportban Burján László legyőzte a görög ellenfelé, és továbbjutott. Az ellenfele az ukrán Georgii Zantaraia lesz. A 66kilógban Ungvári Miklós a C-csoportban a következő körben az ukrán Sergiy PPlieyvvel találkozik.
A hölgyeknél Csernoviczki Éva továbbjutott a 48kilós mezőny A-csoportjában, a következő ellenfele a lengyel Ewa Konieczny lesz.

12:02 Sajnos Burján László kikapott Georgii Zantataia-tól, miután az ukrán 1 ippont szerzett, a magyar versenyző sajnos nem tudott pontot szerezni. Burján vigaszágon sem folytathatja, mivel ez a küzdelem még nem a negyeddöntőben zajlott. Ungvári Miklós legyőzte ukrán vetélytársát, és következő ellenfele a román Fasie lesz. Csernoviczki Éva is továbbment, miután wazarival legyőzte Ewa Koniecznyt. A következő körben az olasz Moscatt vár a magyar lányra. Karakas Hedvig is sikerrel vette a második kört, következő ellenfele az osztrák Sabrina Filzmoser lesz.

Búcsúzott a küzdelmektől az 52 kg-osok között Maros Barbara.

13:06 Ungvári Miklós bejutott az elődöntőbe, ahol a szlovén Rok Draksic lesz az ellenfele. Csernoviczki Éva is elődöntős, ahol az orosz Bogdanovával fog mérkőzni.

Karakas Hedvig kikapott osztrák ellenfelétől, de vigaszágon folytathatja a spanyol Bellorin ellen.

13:50 Karakas Hedvig túljutott spanyol ellenfelén a vigaszágon. A magyar lánynak 58 másodperc kellett az ipponhoz. Ellenfele az olasz Quintavalle lesz a bronzmeccsen.

14:01 Ungvári Miklós döntőbe jutott!!! Az aranyéremért a spanyol Uriarte ellen kell megküzdjön.

14:08 Két döntősünk van! Csernoviczki Éva a 48 kg-osok között ott lesz a fináléban, 1 wazarival és 1 yukoval legyőzte orosz ellenfelét.

18:00: A hölgyek 48-kg-os mezőnyében Csernoviczki Éva ezüstérmes lett, miután a döntőben vereséget szenvedett az ötszörös Eb-győztes román Alina Alexandra Dumitrutól.

18:55: Ungvári Miklós ezüstérmes lett, miután a férfiak 66 kg-os mezőnyében a fináléban kikapott a spanyol Uriarte-tól. Mára még Karakas Hedvígnek szurkolhatunk, aki a bronzéremért fog küzdeni az olasz Quintavalle-val.

19:20: Jó hírünk van: Karakas Hedvíg megszerezte a bronzérmet! Gratulálunk!!!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s