Répát eszik a legújabb ördögfióka

Egy nappal a 17. Miskolc Rally rajtja előtt egy sokak számára váratlan és izgalmas bejelentést tett Turi Tamás és csapata.

Az ország egyik legnépszerűbb pilótája mögött mostantól igazi szakmai háttér áll. Újjáalakult a Hell Racing Team. A cég korábban a Spitzmüller, Kazár párost támogatta, majd a Forma 1-ben is szerepet vállaltak. A hazai rallysporttól azonban nem szakadtak el. Az országos bajnokság harmadik futamának, a Hell Energy Drink Salgó-Gemer Rallynak névadó támogatói, valamint a második versenytől Turi Tamást és Percze Nándort is fölkarolták. A miskolci City Hotelben megtartott sajtótájékoztatón és közönségtalálkozón a két versenyző mellett megjelent Rózsa Carmen csapatvezető, Nagy Zsolt a Hell marketingvezetője, és meghívott vendégként Kazár Miklós navigátora, Szőke Tamás, és csapatvezetőjük, Szabadi Levente is. A főszereplőket kérdeztük a nagy bejelentésről, és a hétvégi Miskolc Rallyról.

Nagy Zsolt, a Hell marketingigazgatója
– Négy esztendeje lélegzünk együtt a hazai rallysporttal, nem szerettük volna, ha megszakad ez a hagyomány. Egy komoly döntés volt, idén egy olyan csapatot és versenyzőpáros támogathatunk, akik versenyben lehetnek az abszolút bajnoki címért. A Forma 1 mellett számunkra rendkívül fontos a magyar rally is, hiszen tudjuk, hogy hazánkban ez az egyik legnépszerűbb szakág a technikai sportokat tekintve. A kisebb késésnek egyetlen oka volt. Egy nagyobb arculatváltáson esett át a Hell, és ezt megvártuk azzal, hogy megjelenjünk az új csapattal. Turi Tamás neve és a múltja reménnyel tölt el minket. Biztos vagyok benne, hogy mindent megteszünk majd közösen, hogy egy remek évet produkáljunk, és minkét fél számára előnyös legyen ez az együttműködés.

Turi Tamás, a Hell Racing Team rallyversenyzője
– Nagyon örülök, hogy rendezett háttérrel készülhetünk az esztendő további versenyeire. Rendkívül friss még számomra ez a dolog, hiszen két napja tudtam meg csupán, hogy létrejött a megállapodás. Innentől kezdve nekem csak a vezetésre kell koncentrálni, ami hatalmas előnyt jelent. Várom, persze, hogy várom a Miskolc Rallyt, hiszen nagyon sokan szorítanak értünk ebben a térségben. A támogatóink nyolcvan százaléka is idevaló, úgyhogy szeretnék bizonyítani. Én már mentem sötétben, de rég. Érdekes lesz az utolsó négy gyorsasági szakasz. Az elmúlt napokban sok répát ettem, hogy javuljon a látásom a sötétben… J Még nem tudom, hogy örüljek vagy bánkódjak az esti szakaszok miatt. Az biztos, hogy jó lámpánk lesz, és majd a céldobogón szeretném elmondani, hogy milyen volt.

Rózsa Carmen, a Hell Racing Team csapatvezetője:
– Már Egerben is beszélgettünk az új csapat létrehozásáról, csak a Hell akkor még átalakulóban volt. A Miskolc Rallyra sikerült összeállítani az együttműködést, remélhetőleg mindkét fél megelégedésére. Bízunk magunkban, bízunk a csapatban, bízunk abban, hogy sikeresek lehetünk. Turi Tomi nagyon babonás, ezért nem szeretnék semmit mondani előre. Az anyagi hátterünk stabilizálódott, átbeszéltük a költségeket és közösen kikalkuláltunk mindent. Amikor a Hell és mi is azt mondtuk, hogy ennyiből megoldható, akkor mindkét fél rábólintott. A teszteken nagyon jó benyomást szereztünk az autóról. A szerelők és valamennyi ember aki körül vesz minket azt mondta, hogy Tominak már régen ilyen hátteret kellett volna teremteni. Most sikerült, nagyon bízunk benne, hogy az eredménye is meglesz. Azt nyilván nem lehet kimondani, hogy győzni kell, de ebben a komoly mezőnyben mindenképpen harcban szeretnénk lenni a dobogóért, a Hellel együtt.

(Hell Racing Team sajtóközleménye)

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s