Úszás: Érmek Malagából

Jól szerepeltek a Jövő SC-Veolia úszói a malagai úszóversenyen, ahol már az első nap Mutina bronzérmet szerzett, és a következő napokban is remek eredmények születtek.

A második napon Mutina Ágnes 200 méter gyorson állt rajthoz, amelyen 1:57.71-es idővel győzni tudott. Nem akármilyen idő ez, ebben az évben a világon az ötödik legjobb.
Verrasztó Dávid is a dobogó legfelső fokára állhatott, miután 400 méter vegyesen 4:14.81-es idővel a legjobbnak bizonyult. Dávidtól ez komoly időnek számít, de még van két nagy vetélytársa itthon: Cseh László és Kis Gergő. Utóbbi talán megfogható.
Jakabos Zsuzsi a második helyen végzett fő számában 400 méter vegyesen, (4:40.63) alaposan kikapott Mireia Belmontétól, de reméljük az EB-ig mindenképpen javul az eredménye.
Molnár Ákos 100 méter mellen elsőként ért a célba, és majdnem megközelítette egyéni legjobbját. (1:01.63)

Vasárnap Molnár Ákos ismét remekelt és 200 méter mellen sem akadt vetélytársa.
Molnár Ákos tavalyi – LZR(?)-ben úszott – egyéni csúcsát (2:11.29) csaknem túlszárnyalta a 200 méter mell döntőjében, miután 2:12.04 (1:03.78-as első 100 méter után) perccel könnyedén verte meg a korábbi rövid pályás Európa-rekorder Alvarez Melquiades-t. -írja az uszovilag.hu

Mutina Ági 400 méter gyorson a második helyet szerezte meg, mindössze öt századmásodperccel kapott ki a spanyol győztestől, sőt egyéni csúcsot úszott. (4:09.69)

Verrasztó Dávid 400 méter gyorson is besöpörte az aranyérmet! (3:53.23)

Jakabos Zsuzsanna 200 méter vegyesen zárta a spanyol bajnokságot, s 2:14.29 perccel – amelynél jobbat még nem úszott eddig.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s