Továbbra is lendületben a Nemzeti Sportszövetség

A 76 sportági szövetséget tömörítő szervezet több területen is azon dolgozik, hogy eredményes összefogás jöjjön létre a magyar sportban – olvasható a szervezet honlapján.

Az egyik fontos stratégiai terület az informatika alkalmazásának fejlesztése. Az NSSZ az elmúlt évi sportszakember-továbbképzési sorozatának folytatásaként, korábbi támogatójával, szakmai partnerével, az Önkormányzati Minisztérium sport-szakállamtitkárságával együttműködésben, egy új konferenciasorozatot indít, amelynek centruma egy öt állomásból álló videokonferencia-blokk lesz.

“A konferenciák célja, hogy az elmúlt évben kipróbált (Dabas, 2009. december 10.) sportvideokonferencia-módszert továbbfejlesszük. A visszajelzések alapján a résztvevők lehatároltabb témákat, a célközönség pontosabb behatárolását, rövidebb előadásokat, a prezentációk pontosabb követhetőségét kérték. A Nemzeti Sportszövetség újabb programsorozatával kíván még inkább megfelelni a felmerülő igényeknek” – mondta Györfi János, az NSSZ stratégiai főtanácsadója, aki oroszlánrészt vállalt a videokonferencia szervezésében.

Az állomások/témák
. Pécs 2010. április 28. – edzők
. Szeged, Eger, 2010. május 25. – szabadidősport-szakemberek
. Nyíregyháza, 2010. szeptember 29. – testnevelők, diáksportosok, egyetemi-főiskolai sportszakemberek
. Veszprém, Győr, 2010. október 14. – egyetemi-főiskolai és diáksportszakemberek
. Budapest, Semmelweis Egyetem TSK /TF, ELTE, 2010. november 10. – sporttudósok, sportmenedzserek, sportegészségügyi szakemberek részére.

A Nemzeti Sportszövetség projektjének együttműködő stratégiai partnerei a sportszakemberképzéssel foglalkozó felsőoktatási intézmények.

Nemzeti Sportszövetség Sajtószolgálat

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s