Sebestyén Peti folyamatosan javított

A Right Guard Racing Team fiatal magyar versenyzője folyamatosan gyorsult, ami annak volt köszönhető, hogy minden boxkiállást követően sikerült javítani a motor beállításain.

A délelőtti edzésen nagyon fújt a szél, ami mindegyik versenyző életét megnehezítette. Nem volt egyszerű az ideális íveken maradni, hibátlan kört teljesíteni pedig maga volt a csoda. Délutánra aztán javultak az időjárási körülmények és a versenyzők is gyorsultak. Péter a két időmérő összesített eredménye alapján holnap a 18. helyről vághat neki a versenynek, melyen összesen 41 mindenre elszánt tehetséges motoros méri össze tudását.

Sebestyén Péter nyilatkozata:

“Kezdenek összeállni a részletek, aminek nagyon örülök. Folyamatosan sikerült javítanom és ilyen előjelekkel úgy érzem, hogy jó verseny elé nézek. Köszönöm a szerelőimnek a munkát, remek csapatmunkán vagyunk túl.”

Roberto Favaro nyilatkozata:

“Egyre jobb a motor beállítása, ami azonnal észre vehető is volt, hiszen Peti körről körre gyorsabb tudott lenni. Jó úton indultuk el a hétvégén, és bízom benne, hogy holnap egy igazán izgalmas és eredményes verseny részesei lehetünk.”

Forrás: Faster Management

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s