Kokó komoly tervekkel készülne, ha ő lenne a MOB-elnök

Kovács „Kokó” István a Magyar Olimpiai Bizottság élére állna Schmitt Pál lemondása után. Ahhoz, hogy valaki ezt a posztot betöltse, a MOB tagjának kell lennie, illetve két, szintén bizottsági tag ajánlásával kell rendelkeznie. A sportolónak máris számos támogatója van, ő pedig szívügyének érzi a magyar sportért való küzdelmet. A FigyelőNet interjúja.

Az interjúból egy rövidet közlünk belőle:

“Sportolóként nagy sikereket ért el, miért fontos Önnek, hogy a másik oldalon folytassa tovább?

Én minden formában, feladatkörben szeretnék tenni a magyar sportért. Aki ebben élte az életét, az nehezen emészti meg a jelen kor történéseit. Az élsportban, a testnevelésben körülbelül húsz éves lemaradásban vagyunk. A világon mindenhol pozitív irányban fejlődik a sportélet, nálunk inkább visszafelé. Már szinte csak a múltjából él a magyar sport, a régi szakemberekből, sikerekből. Én nem tudom elképzelni azt, hogy ne legyenek magyar sportsikerek és egészséges emberek, hogy a fiatalok ne sportoljanak.”

Bővebben itt elolvashatod.

Kokó komoly tervekkel készülne, ha ő lenne a MOB-elnök” bejegyzéshez egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: Kokó komoly tervekkel készülne, ha ő lenne a MOB-elnök | Sportmagazin – Sportmag.hu – Minden ami sport – Sportmagazin – Foci – Kézilabda – Kosárlabda

Hozzászólás