Heinz-cel, és Eldinggel tárgyal, kapuskérdés még nyitott a Fradinál

A Ferencváros tárgyalásokat kezdett Marek Heinz-cel. A korábbi cseh válogatott támadó jó benyomást tett a szakmai stábra, Prukner László javaslatot tett a szerződtetésére.

A jó szezont záró labdarúgónak hazájából is van ajánlata, Heinz vissza is tért Csehországba, de a Ferencváros vezetése tovább folytatja vele az egyeztetéseket a következő napokban. A zöld-fehérek két kapust is teszteltek az elmúlt napokban: a belga Bram Castro és az osztrák Andreas Schranz megfelelő teljesítményt nyújtott, ők továbbra is képben maradnak a Fradinál, ám szerződésajánlatot egyelőre nem kínáltak nekik. Ennek oka az is, hogy a következő időszakban további kapusok is érkeznek majd tesztelésre.

A brazil Rafael Fefo viszont nem nyerte el a szakmai stáb tetszését, őt nem marasztalta a vezetés, ellenben az angol támadóval, Adam Proudlock-kal, aki eddig ígéretesen teljesített az edzéseken, őt továbbra is teszteli Prukner László vezette edzői csapat. Támadók szintén érkezhetnek a következő időszakban csapatunkhoz tesztelésre.

Hír még az Üllői útról, hogy tárgyalásokat kezdtek az Unibettel a folytatásról.

Heinz-cel, és Eldinggel tárgyal, kapuskérdés még nyitott a Fradinál” bejegyzéshez egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: Heinz-cel, és Eldinggel tárgyal, kapuskérdés még nyitott a Fradinál | Sportmagazin – Sportmag.hu – Minden ami sport – Sportmagazin – Foci – Kézilabda – Kosárlabda

Hozzászólás