Két éve nincs velünk a kenulegenda – emlékezés Kolonics Györgyre

Repül az idő, de az emlékek nem múlnak el. Kolót, pláne nem felejtjük el, egy legendát, egy csapattársat és egy tiszta, érzelmes barátot. Így emlékezzünk vissza rá ezen a forró nyári napon.

Az elmúlt napokban a forróság köszöntött be hazánkban, mindenki rohan, jön-megy, egyszerűen zajlik az élet. Azonban egy fontos dátumra érkeztünk. Július közepe, egészen pontosan 15-e. Álljunk meg egy pillanatra. Két évvel ezelőtt ezen a napon minden reggel, ezúttal is mentek edzeni hű társával Kozmann Györggyel és edzőjével Ludasi Róberttel. Készültek az olimpiára. Aztán pár órával később minden megváltozott. A szíve, a rendíthetetlen szíve feladta a csatát.

Az eltelt két évben szerencsére a Kajak-Kenu sportág nem felejtette el a legendát, de még a barátai is minden pillanatban ott vannak, hogy megőrizzék Koló emlékét. Kolonics György pályafutása sokak számára egy példakép. Azért, mert szeretett kenuzni, szeretett a fiatalokkal lenni, alázattal volt a sportága iránt. Ami a legfontosabb: ember tudott maradni.

Kolonics György Fáklyás Emlékevezés és Emlékkoncert’ 2010.07.15. – Végleges program!

Kárpáti Balázs

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s