Véget ért Talma és a MOL közös kapcsolata

A tegnapi naptól megszűnt az együttműködés Talmácsi Gábor és a MOL Nyrt. között. A szerződésben foglaltak szerint a MOL-nak lehetősége volt hat verseny után felbontani az együttműködést a sportolóval és a vállalat élt ezzel a lehetőséggel hivatkozva arra, hogy Talmácsi nem hozta az elvárt eredményeket. Mivel a MOL nem csak Talmácsi Gábort támogatta, hanem az őt foglalkoztató Fimmco Speed Up Team-et is, a szerződésbontás a csapatot is érinti. A MOL logói lekerülnek a motorokról és a csapatruháról, és a továbbiakban Talmácsi bőrruháján és sisakján sem lesz látható ebben a szezonban. A magyar világbajnok nehéz helyzetbe került a döntés kapcsán, de Luca Boscoscuro csapatvezető töretlenül bízik versenyzőjében, ezért Talma folytatni tudja a szezont a Speed Up-nál. A csapatvezetés tudomásul vette a MOL döntését, de értetlenül áll a cég döntése előtt.

Talmácsi Gábor másik nagy együttműködő partnere a Henkel Magyarország Kft. továbbra is büszkén támogatja a sportolót.

Talmácsi Gábor:

“Sajnálom, hogy így döntött a főtámogatóm szezon közben, de nekem folytatnom kell a megkezdett munkát, melynek a hátralévő tíz versenyen meg lesz az eredménye. A nehéz helyzet ellenére a csapatom bízik bennem, és én ezt sikerekkel szeretném meghálálni. Minden erőmmel azon leszek, hogy a versenyek végén a magyar himnusztól legyen hangos a versenypálya. Nagyon köszönöm a MOL-nak, hogy az utóbbi öt évben mellettem állt, együtt lettünk világbajnokok és jutottunk el a MotoGP kategóriába is, ami egy történelmi dolog volt az egész ország számára.

Stefano Favaro:

“A MOL-nak lehetősége volt, hogy meghozza ezt a döntést és ők éltek ezzel az opcióval, ami véleményem szerint lehet, hogy elhamarkodott volt. Sok tárgyalás van mögöttünk, a csapatfőnök Luca Boscoscuro is egyeztetett az illetékesekkel, de nem sikerült megtalálnunk a közös nevezőt. Folytatjuk a szezon, Talma egyre jobb lesz, és a sikerek biztos meghozzák majd a támogatókat is, hiszen nélkülük a motorsportban nem lehet fennmaradni. Köszönjük a MOL eddigi segítségét, nagyszerű időszakot töltöttünk el közösen.”

Luca Boscoscuro a Fimmco Speed Up csapatvezetője:

“Talmácsi Gábor Magyarország legmagasabban lobogó zászlója nemzetközi szinten, nem értem, hogy egy magyar cég miként hozhatja őt ilyen helyzetbe. A csapat mindent meg fog tenni, hogy Gábor befejezhesse a szezont, és a lehető legjobb világbajnoki szereplést érje el. Érthetetlen számomra a MOL döntése mindazon által, hogy a csapat kiemelt támogatója is volt és a csapatunk már kétszer is nyert, bizonyított. Minket is nehéz helyzetbe hoztak a döntéssel, de a mi két versenyzőnket tartom a legjobbnak a mezőnyben, így kétségem sincs a sikeres szereplésünk felől.”

Forrás: Faster Management

Véget ért Talma és a MOL közös kapcsolata” bejegyzéshez egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: Véget ért Talma és a MOL közös kapcsolata | Sportmagazin – Sportmag.hu – Minden ami sport – Sportmagazin – Foci – Kézilabda – Kosárlabda

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s