Domonkos Ferenc: büszkék vagyunk, hogy javíthatjuk Magyarország image-t

Edzőtáborra fogadta vasárnap délután Domonkos Ferenc, a Hotel Relax Resort Kreischberg igazgatója a Ferencváros női kézilabdázóit. A válogatott játékosokkal felvértezett klub minden tagja örömmel vetette bele magát a négycsillagos szálló szolgáltatásaiba – itt még a hétfői négyezer méteres futás sem volt olyan fárasztó.

Kiszakadva a nyár közepi kánikulából, Elek Gábor együttese a Budapesttől mintegy négyszázötven kilométerre fekvő Hotel Relax Resort Kreischberg vendégeként folytatja felkészülését. Domonkos Ferenc, a szálloda igazgatója elmondta, külön öröm számukra, hogy a hazai élsport neves személyeit fogadhatják szállodájukban. Ahogy fogalmazott, „úgy gondolom, hogy mi Ausztriában egy kis magyar sziget vagyunk, köszönhetően a magyar tulajdonosnak és a többségében magyar személyzetnek is. Büszkék vagyunk arra, hogy a magyar sportélet vezető csapatait, személyiségeit láthatjuk vendégül négycsillagos szállodánkban”. Hozzátette: „külön öröm, hogy ezzel is növelhetjük Magyarország image-t itt, Ausztriában és szűkebb környezetünkben”.
„Nem számított minden napi eseménynek a szálloda elindulása előtt, hogy ilyen rangos sporteseményt tartsanak a tőlünk öt kilométerre lévő regionális központban, Murauban” – folytatta a szállodaigazgató. „Most pedig két ilyen rangos kézilabda csapat mérheti össze tudását. Ennek létrejöttéhez pedig a szálloda is hozzájárult” – magyarázta lelkesen.

Télen síparadicsom, nyáron pedig az aktív sportok hazája
„Télen gyakorlatilag pályaszállóval felérő helyen van a Hotel Relax Resort Kreischberg. Viszont nyáron sem áll meg az élet: remek lehetőségek vannak az aktív sportok kedvelői számára is” – mesélte a hotel kötődését a sportokhoz Domonkos. „Szerencsés helyzetben vagyunk, ugyanis kilencvenegy szobával szállodánk alkalmasak vagyunk arra, hogy csapatsportot űzőket is be tudjunk fogadni problémák nélkül”. Ahogy a klub játékosai is megtapasztalták, a tágas előterek, étkezők és a nyugalmas környezet mellett a hotel wellness részlege is hasznos két fárasztó edzés közt: „a hotel legfelső emeletén szauna, medence és további wellness lehetőségek vannak, amik segítenek a passzívabb pihenésben is az idelátogatókat” – részletezte Szarka Adrienn, a klub új szélsője.
„Úgy gondoltuk, hogy az öt kilométerre levő Murau város felszereltsége és adottságai nagyban hozzájárulhatnak ahhoz, hogy egy élklub edzőtábora zökkenőmentesen lebonyolítható legyen” – folytatta az igazgató. „A sportcsarnokban megfelelő helyet tudnak biztosítani a mostani kézilabda mellett kosárlabda, röplabda és teremfoci űzéséhez is”.

Élsport és szabadidő egy helyen
Közös programra készülnek a Ferencváros női kézilabdázói a hét második felében, Murauban. Terveik szerint – „munkájukhoz” híven – aktívan töltik el ezt is: a Hotel Relax Resort környezetében található szabadidős tevékenységek egyikét nézték ki maguknak Szucsánszki Zitáék, bár végleges döntés még nem született. „Sok lehetőség közül választhatnak” – mesélte a szálloda magyar igazgatója. „A Mura folyó völgyében kiépített kerékpár utak vannak, de pár percnyire található egy 18 lyukas golfpálya, valamint a környező, kétezer méterig nyúló hegyek is változatos programra adnak lehetőséget a 800 méter magasban található Hotel Relax Kreischberg lakóinak. Természetesen nagyméretű focipályával is tudunk szolgálni igény szerint”.

Hemela: csak a felkészülésre kell koncentrálni
„Remek lehetőség egy edzőtáborhoz a Hotel és környezete” – fogalmazta meg véleményét a klub ügyvezetője, Hemela Zsolt. „Úgy gondolom, hogy minden körülmény adott, a végsőkig kielégítik az igényeinket a Hotel Relax Resort Kreischberg munkatársai” – folytatta. „Kiszakadni a megszokott környezetből, és olyan helyen lenni, ami nem csak az edzésekhez szükséges lehetőségeket biztosítja, de még a kikapcsolódás, a regenerálódás és a közösségépítést is magában rejti, könnyebbséget jelent egy élcsapat felkészülésében” – vélte Domonkos Ferenc. Mindketten egyetértettek abban, hogy nagy előny, ha „nem kell mindenkinek a saját ellátásáról gondoskodni, garantáltan nem késnek el a játékosok az edzésekről, és hogy csak a felkészülésre kell koncentrálniuk, minden más terhet levesznek a vállukról”.

(FTC Kézilabdasport)

Domonkos Ferenc: büszkék vagyunk, hogy javíthatjuk Magyarország image-t” bejegyzéshez egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: Domonkos Ferenc: büszkék vagyunk, hogy javíthatjuk Magyarország image-t | Sportmagazin – Sportmag.hu – Minden ami sport – Sportmagazin – Foci – Kézilabda – Kosárlabda

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s